Catrice Gold Collectie

Geplaatst door

Een beetje glitter en glamour op de nagels? De nieuwe effect nagellak lijn volgt de huidige goudtrent, die helemaal hot is in de mode- en interieurwereld. Het assortiment biedt acht luxe, glinsterende nagellakkleuren met twee verschillende effecten – tone in tone en multi tone met goud. Alle kleuren zijn lichtreflecterend en hebben een glossy finish. Ik heb vier lakjes uit de collectie gekocht en getest voor jullie.


01 Attracting Pomp

Een prachtig rood lakje met kleine stukjes goeden glitter erin. Ik ben helemaal verlieft geworden op deze kleur! Echt een lakje die je alledaags kan dragen maar die het ook zeker goed doet op speciale gelegenheden. Het lakje dekt snel en brengt, zoals we van Catrice gewend zijn, fijn aan.

01 Attracting Pomp 10,5ml €3,59


02 Fascinating Grace

Wat een pareltje is dit! letterlijk, want het lakje heeft een mooie roze parelglans. Absoluut één van mijn nieuwe favoriete lakjes! Het lakje dekt in twee laagjes en ook dit lakje brengt weer fijn aan.

02 Fascinating Grace 10,5ml €3,59


03 Magical Allure

Natuurlijk kan in de Gold collectie het gouden lakje niet ontbreken. In de collectie zitten drie gouden lakjes, een lichte, een medium en een donkere. Ik heb voor de medium goud gekozen. Het lakje heeft een prachtige subtile glitter, dekt goed en brengt ook weer fijn aan.

03 Magical Allure 10,5ml €3,59


07 Lustrous Seduction

Last but zeker not least is dit diep paarse lakje met hele kleine glitters. Door de glitters krijg je een beetje een galaxy/diepte effect. Ontzettend mooi helemaal voor de herfst. Ook dit lakje dekt heel goed en brengt fijn aan.

07 Lustrous Seduction 10,5ml €3,59


>>Lees ook: Catrice Travel ICONails<<

Ben jij net zo enthousiast over de Gold collectie van Catrice? Laat hieronder in de reacties weten welk lakje jouw favoriet is uit deze collectie!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *