Catrice Iron Strength

Geplaatst door

Deze innovatieve en vegan nagellak-lijn versterkt de nagels met de hulp van krachtige mineralen. Het mineralencomplex bevat zink, magnesium, silicium, ijzer en koper. 82% van de consumenten bevestigt dat hun nagels harder en minder breekbaar waren na slechts 1 week. Hoe gebruik je het? Breng twee dunne laagjes aan, verwijder voorzichtig na drie of vier dagen en breng de lak opnieuw aan. Doe deze kuur minimaal eens per week. 
De Catrice Iron Strength lijn bevat zeven verschillende tinten met allemaal hetzelfde doel, je nagels versterken. Ik heb twee lakjes uit de lijn gekocht en getest voor jullie.


02 Holey Topaz

De 02 Holey Topaz is een wit roze lakje. Het lakje dekt niet dus is voor degene die wel sterke verzorgde nagels wil maar liever niet teveel/geen kleur draagt. Ik zou dit lakje zelf minder snel op doen omdat ik meer ben van de dekkende lakjes. Wel maakt het lakje je nagel echt sterker/harder.

02 Holey Topaz 10ml €3,59


03 Lovely Rose Quartz 

De 03 Lovely Rose Quartz is een mooi roze lakje met een lichte glans erin. Het lakje dekt niet helemaal maar is prima te dragen als ”gewoon” roze lakje. Ook dit lakje versterkt je nagels echt. Denk er wel om dat je nagels altijd een beetje flexibel moeten blijven, zijn je nagels te hard dan kunnen ze ook weer snel breken! Dus heb je van jezelf al redelijk harde nagels dan raad ik deze lakjes af, maar heb je (net als ik) slappe nagels dan is dit absoluut een aanrader.

03 Lovely Rose Quartz 10ml €3,59


>>Lees ook: Catrice Gold Collectie<<

Heb jij slappe of harde nagels van jezelf? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *