CATRICE It Pieces #Peeloff Glam Collectie

Geplaatst door

Shine bright like a diamond! Innovatieve nagellak in coole tinten met glittereffect. Breng twee laagjes aan, laat drogen en geniet van je sprankelende nagels! De nagellak met peel-off verwijder je snel en gemakkelijk zónder nagellakremover. Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren voor €3,59 per stuk. Ik kon het natuurlijk niet laten om alle 8 de kleuren te kopen en te testen voor jullie.


01 Stress Does Not Go Well With My Nail Polish

Een super mooi lakje met grote roze glitters! De glitters brengen gemakkelijk aan, en dekken bijna helemaal met slechts twee laagjes. De naam van dit lakje past er precies bij, want wie wordt hier nou niet vrolijk van?

Met extra licht glimmen de glitters als spiegels. Het viel mij op dat de nagellak snel droog was, top coat erover en voilà. Het peel-off effect werkte super goed! alle glitters kon ik er in één keer aftrekken zonder dat er glitters achterbleven!


02 Nail More, Worry Less

Een holografisch lakje kan natuurlijk niet missen in een glitter collectie! Dit lakje is denk ik wel mijn favoriet van de #peeloff glam collectie. Het lakje is zilver met een lichte roze/paarse tint erin. Het lakje brengt makkelijk aan en dekt met twee laagjes bijna helemaal. Als je het lakje echt helemaal dekkend wil hebben kan je dit gemakkelijk aan brengen met een make-up sponge.

In het licht komen de holografische glitters mooi naar voren, een mooie lichte regenboog die zich over je nagels beweegt. Ik ben verlieft! Het peel off effect werkte geweldig! het enige nadeel vond ik dat de nagellak op sommige vingers na twee dagen al los begon te laten.


03 When In Doubt, Just Add Glitter

Dit lakje vind ik heel bijzonder, het lakje lijkt goud maar ergens lijken de glitters ook weer zilver. Een geweldige combinatie als je het mij vraagt. Het lakje dekte iets minder goed dan ik had verwacht, maar ondanks dat vond ik het toch een heel mooi lakje.

Ik het licht lijkt er een zilveren laag over de gouden glitters te liggen. Een super mooi effect! Ook in dit lakje werkte het peel-off effect weer heel goed.


04 Girls Bite Black

Hoewel dit lakje niet meteen mijn voorkeur zou had, vond ik hem, eenmaal aangebracht, toch wel heel erg mooi. Het lakje met een zwarte ondertoon met zilveren glitters, droogt heel snel en dekt heel goed

Helaas kreeg ik het effect in het licht niet goed op de foto, maar de zilveren glitters glansden enorm mooi! Een verrassent mooi lakje die goed bij de feestdagen past.


05 Too Glam To Stay At Home

Dit lakje met grote zilveren glitters lijkt veel op het 01 roze glitter lakje. Ik zou zelf één laagje van dit mooie glitter lakje over een donkere nagellak aanbrengen, voor een dieper effect.

In het licht is dit lakje net een spiegel, het glimt enorm mooi. Dit lakje werkte bij mij iets minder goed met het peel-off effect, maar slecht was het zeker niet.


06 Dance All Night, Sparkle All Day

Een glitter lakje die enorm goed dekte was dit mooie paarse lakje. Twee laagjes was ruim voldoende om het mooi dekkend te krijgen.

Ook dit lakje glom heel mooi in het licht, er zit een beetje een zilveren glitter glans in wat een gaaf effect geeft. Het peel-off effect werkte super goed bij dit lakje. Ik vind dit een alledaags lakje maar dan wel een speciaal alledaags lakje.


07 Polish, Sleep, Run, Repeat

Dit lakje heeft een zwarte ondertoon met donkerblauwe glitters, ik denk dat ik dit het mooiste lakje van de collectie vind zonder teveel licht erbij. Er zit diepte in wat een speciaal effect geeft aan je nagels.

In het licht vind ik dit lakje persoonlijk iets minder, je ziet dan dat het lakje niet helemaal dekkend is wat anders lijkt zonder zoveel licht. Ook het glitter effect was iets minder spectaculair dan de andere lakjes. Voor in de winter (als er weinig zon is) dus een perfect lakje! Het peel-off effect werkt heel goed.


08 Think Less, Polish More

Dit lakje doet mij meteen denken aan zeemeerminnen! De lichtblauwe glitters zijn vermengt met kleine zilveren glitters wat een heel gaaf effect geeft! Het lakje dekt met twee laagjes goed en brengt makkelijk aan.

In het licht is er aan alle kanten glans te zien. Heel zomers en vrolijk kleurtje. Het peel-off effect werkt ook bij dit lakje super goed en laat nauwelijks glitters achter.


>>Lees ook: CATRICE Dazzle Bomb Nail Lacquer<<

Ik ben enorm enthousiast over de #Peeloff Glam collectie! De kleuren, effecten en glitters zijn zo verschillend dat er voor ieder wat wils tussen zit. Het peel-off effect werkte echt goed! Het enige min puntje wat ik zou kunnen verzinnen is de dekking in de meeste lakjes, die mocht iets beter. Maar desondanks ben ik heel erg positief over deze collectie!
De lakjes kosten €3,59 per stuk en bevatten 11ml.

Wat is jouw favoriet van de #Peeloff Glam collectie? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *