Nieuwe Blog-Kamer

Geplaatst door

Ik ben jullie een kleine uitleg verschuldigd, de laatste blog was op 10 augustus bijna drie maand geleden! Stopt  Beauty in a Bottle? NEE Beauty in a Bottle stopt zeker niet! Wij hebben in de afgelopen drie maand een huis gekocht, hebben heel veel geklust en zijn verhuisd. Dus er komen vanaf vandaag zeker weer nieuwe blogposts aan! Waar ik eerder blogs in mijn slaapkamer maakte, heb ik nu een aparte kamer hiervoor! Graag wil ik jullie een kijkje laten nemen in mijn nieuwe blog-kamer.

In deze kamer heb ik alle ruimte om nail arts te maken, fotos te schieten en blogs posts te typen. Ook is het lichtinval in deze kamer veel beter en zijn de meubels en muren wit, waardoor ik nauwelijks meer lampen hoef te gebruiken bij het maken van foto’s.  Ik heb mijn bureau van Ikea, een ideaal en ruim bureau met diepe lades voor alle nail-art tools. Het statief met de camera staat achter het bureau, zo kan ik vanaf één plek zowel nagels doen als foto’s maken.

Aan één wand heb ik 10 fotoplankjes van de Jysk waar ik al mijn nagellakjes (op merk gesorteerd) op kwijt kan, en een duidelijk overzicht heb. En het fleurt de kamer ook meteen op!

Ik heb via Aliexpress wat nieuwe spulletjes besteld, waaronder deze kunstnagel houder. Hiermee kan ik nog meer en makkelijker nail art ideeën oefenen. Ook zijn er wat nieuwe steentjes en glitters bij gekomen.

Alle nail art tools kan ik gemakkelijk kwijt in de lades van het bureau, ik heb een aantal mandjes in de lades gedaan om alles gesorteerd en overzichtelijk te houden. Wat is jouw favoriete nail-art tool?

De kamer heeft nog wat meer aankleding nodig. Ik heb aan de wand tegenover de nagellakjes heb ik een slinger met ”Beauty in a Bottle” gehangen. in de vensterbank heb ik ook wat decoratie gezet zoals een lijstje met een afbeelding van nagellakjes, en een nagellak mok. In de hoek staat mijn oude nagellak kastje (nog leeg) met de nagelboeken en een klok erop. Door de witte gordijnen komt nog voldoende licht voor de foto’s.

Ik ben ontzettend blij met de nieuwe kamer! en heb heel veel zin en inspiratie om nieuwe blogposts te gaan maken!


>>Lees ook: 10 Favoriete Nagellakjes Voorjaar 2018<<

Heb jij nog tips of ideeën wat deze kamer of nieuwe blog posts betreft? Laat het weten hieronder in de reacties!

5 reacties

  1. Pingback: Star Nail Art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *