CATRICE Spectra Light Effect Nail Lacquer

Geplaatst door

In mijn blog post van vorige maand maakte ik de nieuwe CATRICE collectie bekend voor het voorjaar 2018, vanaf deze maand zullen de producten in het assortiment druppelen en de eerste ligt nu al in de winkels!
En wel de vijf nagellakjes van CATRICE Spectra Light collectie. Ik heb drie lakjes uit de Spectra Light Effect Nail Lacquer collectie voor jullie getest.


03 Irregular Galaxies 

Het donkerste lakje uit de collectie is de 03 Irregular Galaxies, een prachtig duo chrome lakje die van paars naar blauw/groen overgaat.

In de Irregular Galaxies zit niet alleen het duo chrome effect maar ook zit er een lichte shimmer in wat het lakje nog meer effect geeft.

De Irregular Galaxies dekt heel goed in twee lagen, ook het kwastje werkt (zoals we van catrice gewend zijn) heel erg fijn omdat het twee platte kanten heeft en rond afloopt aan de onderkant.

Irregular Galaxies 10ml €3,59


05 Holo Enchantment

Het eerste wat ik mij afvroeg toen ik dit lakje zag met deze naam, is het wel holo? het antwoord is, JA! Hoewel het effect niet zo sterk is als bij de meeste holografische nagellakjes heeft de Holo Enchantment toch zeker een echt holografisch effect.

Een prachtig holo lakje met een donkergrijze ondertoon, wat je een beetje het idee geeft van de old school holografische nagellakjes.

De Holo Enchantment voelt een beetje matt aan wat een mooi effect geeft aan het lakje met het holo effect. Ook de Holo Enchantment is dekkend in twee laagjes met het fijne kwastje.

05 Holo Enchantment 10 ml €3,59


01 Down The Milky Way

Als er één lakje uit de collectie eruit knalt met holo is het wel de Down The Milky Way. Een prachtige holo glitter lak met een licht paarse ondertoon.

De Down The Milky Way zit vol met fijne holo glitters, die prachtige regenboog kleuren laten zien in het licht.

Hoewel deze beauty niet helemaal dekt met twee laagjes, is het ook niet heel duidelijk zichtbaar dat hij niet geheel dekt. Met één laagje heb je ruim voldoende voor een prachtige holo top coat voor over een ander nagellakje heen.

01 Down The Milky Way 10 ml €3,59


Ik ben heel erg enthousiast over de CATRICE Spectra Light Effect Nail Lacquer Collectie! De lakjes zijn van goeie kwaliteit en doen absoluut hun naam eer aan.


>>Lees ook: Sally Hansen Color Therapy<<

Wat vind jij van de CATRICE Spectra Light Effect Nail Lacquer Collectie? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *