Born Pretty Chameleon

Geplaatst door

Born Pretty heeft op eBay, Aliexpress en Wish een groot assortiment aan nail art tools en nagellak te koop, ik ben ik de loop van de tijd ook groot fan geworden van Born pretty. Het is betaalbaar en de kwaliteit is in de meeste gevallen erg goed, al verschilt dit bij Born Pretty nog weleens per product.

Dit keer heb ik via Aliexpress.com twee nagellakjes besteld en getest. In deze lijn zitten 16 verschillende soorten, ik heb twee duo chrome lakjes uitgekozen: 1 gewoon duo chrome lakje genaamd: Eternal Life, en 1 duo chrome lakje met flakes genaamd: Destiny Fairy. Het chrome effect is heel duidelijk zichtbaar en gaat mooi over van paars naar groen/blauw. De kwastjes werken heel fijn en de flesjes bevatten 9ml. De nagellak heeft alleen wel meerdere laagjes nodig om mooi dekkend te zijn, en droogt daardoor niet zo goed. De Destiny Fairy flakes lakjes kan je prima met 1 laagje over een zwart lakje aanbrengen en droogt dan ook sneller.

Ik vind de kwaliteit van de lakjes niet heel goed doordat het slecht dekkend is, wel zijn het hele mooie kleuren en vooral de flakes zien er heel gaaf uit. De lakjes kosten €2,72 per stuk en de verzendkosten zijn gratis. De verzending duurde bij mij erg lang, dit kan ook komen omdat de drukke feestdagen er precies tussen vallen, maar hou er bij aliexpress altijd rekening mee dat het een paar weken kan duren voor je pakketje bij jou afgeleverd word.

Eternal Life
Destiny Fairy Flakes


>>Lees ook: Born Pretty Winter Stamping Plate<<

Wat vind jij van het duo chrome effect op je nagels? Laat het weten hieronder in de reacties!

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *