Catrice Travel ICONails

Geplaatst door

Voor de meeste van jullie is de vakantie al begonnen! Een absolute must-have voor deze zomer met bijkomende reisjes: de CATRICE Limited Edition Travel ICONails! Geïnspireerd door grote metropolen zoals Parijs, New York, Barcelona, Dubai en Londen biedt de Travel ICONails collectie niet alleen een mooie kleuren maar ook een matchende mini travel lakjes. Ik heb zes lakjes/drie landen gekocht en getest voor jullie. De Travel ICONails zijn verkrijgbaar van juli tot en met september 2019.


72 Why The Shell Not?! & C05 Skyscrapers In Dubai

De twee lakjes geïnspireerd op Dubai hebben een mooie nude parel kleur. Het grote lakje heeft een prachtige glans en dekt al in twee lagen! Ik ben dol op lichte parel kleuren, zowel als basiskleur bij een nail art als gewoon.

72 Why The Shell Not?! 10,5ml €2,99

De pocket editie heeft iets meer glitter/glans dan het gewone lakje. Je kan de kleine lakjes gebruiken op bijvoorbeeld alleen de ringvinger (zoals ik voor de foto’s heb gedaan) of als individu. Het lakje heeft aan twee laagjes genoeg. Twee hele mooie lakjes als je het mij vraagt.

C05 Skyscrapers In Dubai 5ml €1,99


60 Let Me Be Your Favourite & C03 It’s Up To You, New York

De lakjes geïnspireerd op Dubai zijn Roze. Het grote lakje heeft een licht roze parel glans en is eigenlijk het zelfde als het grote lakje van Dubai maar dan met een roze ondertoon. Het lakje dekt net zo goed als het Dubai lakje en heeft net zo’n mooie glans.

60 Let Me Be Your Favourite 10,5ml €2,99

Het pocket editie lakje is wat donkerder roze en geeft een hele mooie glitter/glans. Het lakje dekt heel goed en brengt fijn aan. Ik vind dit een heel mooi lakje!

C03 It’s Up To You, New York 5ml €1,99


73 I Have A Blush On You & C01 Sous Le Ciel De Paris

De lakjes geïnspireerd op Parijs zijn roze/paars. Het grote lakje is een mooi dekkend lakje. De kleur vind ik heel mooi voor zowel de lente als de zomer. Ook met dit lakje kan je alle kanten op, voor een nail art, om gewoon als individu te dragen of zoals ik hier heb gedaan gecombineerd met een ander mooi lakje.

73 I Have A Blush On You 10,5ml €2,99

De pocket editie van Parijs is een prachtig rosé glitter lakje! Het lakje dekt heel goed, helemaal voor een glitter lakje. Het zit bomvol glitters en brengt makkelijk aan.

C01 Sous Le Ciel De Paris 5ml €1,99


>>Lees ook: Claire’s Blue Summer Nagellak<<

Wat vind jij van de Catrice Limited Edition Travel ICONails? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *