Zeester Nail Art

Geplaatst door

Vakantie! Dat betekend voor velen van ons: zon, zee, strand en beach nails natuurlijk! Daarom heb ik vandaag de zeester nail art voor jullie stap voor stap uitgelegd. 

Benodigdheden:
– Base coat (Catrice 2-in-1 Base & Top Coat)
– Witte nagellak (essence 33 Wild White Ways)
– Oranje Nagellak (Morgan Taylor My Carriage Awaits)
– Lichtblauwe nagellak (Catrice 44 I Need Vitamin SEA)
– Make-up sponges (Kruidvat Beauty essentials)
– Oranje Sharpie (Action)
– Witte nagellak of pen (Izgo Nail Design)
– Peel off Latex (Ebay Lulaa)
– Top coat (Catrice 2-in-1 Base & Top Coat)

Stap 1: Begin zoals altijd met een basecoat. Lak vervolgens alle nagels behalve de ringvingernagel oranje. Lak de ringvingernagel wit.

Stap 2: Terwijl de witte nagellak aan het drogen is, kan je de peel off latex rond de nagels aanbrengen. De latex is wit als je het aanbrengt en word transparant als het opdroogt.

Stap 3: Als de latex transparant is en de witte nagellak droog is het tijd om het omber effect aan te brengen. Lak een beetje blauwe nagellak en witte nagellak op een make-up sponge en dep dit op je nagel. Ga hier net zo lang mee door tot je het effect hebt wat je wil, breng af en toe wat nieuwe nagel aan op de sponge om het effect iets duidelijker te krijgen. 

Stap 4: Peel de latex rond de nagel weg en werk met een beetje nagellak remover bij waar nodig.

Stap 5: Teken met de sharpie een ster op je nagel, zorg dat de ”pootjes” van de ster een beetje bol lopen. dit hoeft helemaal niet heel netjes zo krijg je juist meer een zeester effect. Vul de rest van de nagel ook op met een paar sterren die ”van de nagel af vallen”.

Stap 6: kleur vervolgens alle sterren in, druk niet te hard met de sharpie! Voor een mooi effect kan je, net zoals ik hier gedaan heb, de sterren stippend invullen zo lijken de stekken wat bobbelig. 

Stap 7: Als laatste vul je je sterren op met witte stipjes. Ik heb dit gedaan met een nail art pen maar dit kan ook met een penseeltje of een kleine dotting tool. Vergeet natuurlijk niet alle nagels een mooie top coat te geven. 


>>Lees ook: Ibiza Nail Art<<

Waar ga jij heen op vakantie? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *