Claire’s Mint Aztec Glitter Kunstnagels

Geplaatst door

De lente is nu echt begonnen! En daar horen natuurlijk vrolijk gekleurde nagels bij.Nu hebben we niet altijd even veel zin om met dit mooie weer binnen te zitten om een nail art te maken, gelukkigs hebben we dan Claire’s! Claire’s heeft enorm veel vrolijke kunstnagels te koop die je in een handomdraai mooie nail art nagels geven. Ik heb gekozen om de Mint Aztec Glitter kunstnagels te testen. De Mint Aztec Glitter Kunstnagels zijn nu in de aanbieding van €7,99 voor €4,79 (klik hier).

De Mint Aztec Glitter kunstnagels bestaan uit drie verschillende nagels, mint groene, zwart wit print en zilveren glitter nagels. Je kan zelf passen en meten welke nagel het beste past op welke vinger en hoe je de printjes en kleurtjes wil combineren, ik heb gekozen om op mijn ringvingers de zilveren glitter te doen, op mijn duim en middelvinger de zwart witte en op mijn pink en wijsvinger de mint groene nagels.

In het bakje zitten 2x 12 verschillende nageltjes, een lijm tubetje en een bokkenpootje/zuignapje. Alles wat je nodig hebt voor mooie zomerse nagels. De nageltjes voelen stevig aan en van goeie kwaliteit, het zuignapje werkt ook heel makkelijk om de nagels goed op je eigen nagels te plaatsen.

De nagels zijn niet heel lang, dus knippen en vijlen is bij dit setje niet echt nodig. Wel heb ik de nagels iets ronden gevijld omdat ik de randjes niet te scherp wil hebben. De nagels zien er heel vrolijk uit en hebben een fijne pasvorm met een kleine U-shape.

Na twee dagen begon de print van de nagels al te slijten, dat vond ik een groot min punt. Ik heb wel veel gedaan in die twee dagen maar vond het jammer dat de nagels zo makkelijk slijten. Een top coat over de nagels aanbrengen zou het misschien kunnen voorkomen.


>>Lees ook: Claire’s Nude Stiletto & Blue Satin Coffin Kunstnagels<<

Ik ben wel enthousiast over de Mint Aztec Glitter Kunstnagels, het printje is mooi, de nagels zijn van goeie kwaliteit en zitten fijn. Het enige min punt is dat de print slijt. De Mint Aztec Glitter Kunstnagels zijn nu afgeprijsd van €7,99 voor slechts €4,79 (klik hier).

Wat vind jij van de Mint Aztec Glitter Kunstnagels? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *