Nagelpiercing

Geplaatst door

Nail art komt voor in allerlei soorten en maten, stickers, kwasten, diamanten, glitters en ga zo maar door. Maar ook piercings behoren tot nail art! Hoewel het woord piercing wat kan afschrikken is een nagelpiercing geheel pijnloos en litteken vrij.

Een nagelpiercing setje bestaat uit een boortje en een piercing. Ik heb dit setje met 12 verschillende kleuren en 120 piercings besteld op Aliexpress (klik hier). Het setjes kost slechts €2,94!

Een nagel kan je in twee delen verdelen, de nagelplaat en de vrije nagelrand, de nagelplaat is het grootste gedeelte van je nagel en zit aan je huid vast, de vrije nagelrand is het witten randje bovenaan je nagel die je kan vijlen en knippen want de vrije nagelrand is gevoelloos. Daarom maak je de nagelpiercing ook alleen in de vrije nagelrand. Zet het boortje op de plek waar jij de piercing wil en draai het boortje rond tot je door de nagel heen bent.

Ik heb het geprobeerd op zowel mijn eigen nagel als op kunstnagels en het werkte beide heel gemakkelijk. Het mooiste en het meest praktische is om het gaatje aan de zijkant van je vrije nagelrand te zetten, zo valt de piercing mooi opzij en haak je niet overal aan vast.

Als het gaatje in je nagel is gezet is het tijd om een piercing kleur te kiezen. De piercings komen in een handig bewaar bakje met een draaideksel, zo blijven de ringetjes mooi op kleur gesorteerd.

De ringetjes zijn makkelijk open te buigen met een pincet en passen perfect in het gaatje van de nagel. Haal het ringetje door het gezette gaatje en knijp het ringetje weer dicht. En voilà!

  

Ik vind het een leuke en unieke manier van je nagels versieren, het is makkelijk, blijft goed zitten en de nagels scheurde niet uit. Wel was ik constant met het ringetje aan het spelen en voel je hem wel steeds bewegen. Het blijven haken aan bijvoorbeeld kleding viel mij reuze mee!

Of ik vaker een nagelpiercing zou dragen? ik denk het wel een keer, maar mijn favoriete nail art is het niet. Wel vind ik het een enorm leuke uitvinding en heel leuk om een keer te doen.

Het boortje en de piercings kosten €2,94 en zijn hier verkrijgbaar.


>>Lees ook: Nagelfolie<<

Wat vind jij van de nagelpiercing? Kan dit een nieuwe trend worden of is het een no go voor jou? Laat het weten hieronder in de reacties!
 

 

4 reacties

    1. Ik zie het inderdaad, precies dezelfde ringetjes zijn niet meer verkrijgbaar maar als je op “nagelpiercing” of “nail piercing” zoekt krijg je als het goed is wel andere ringetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *