Preview: Essence Lente/Zomer 2019

Geplaatst door

essence heeft groot nieuws voor ons nagellak lovers! De huidige the gel nail polish lijn gaat plaats maken voor de nieuwe shine last & go! nagellakken. De formule met een gel-effect garandeert optimale houdbaarheid, intense kleur en een fantastische glans. De vegan lakken met een glanzende gel-finish zijn verkrijgbaar in superhoog gepigmenteerde en kleurrijke tinten. Ze drogen zelfs sneller dan de huidige the gel nail polish lijn!

Deze nieuwe lijn klinkt veel belovend! Ik ben dan ook heel benieuwd en kan niet wachten tot de lakjes in de winkels liggen. Nog snel afscheid nemen van de huidige lijn want de shine last & go! nagellakken kunnen vanaf nu elk moment in de schappen verschijnen.

Consumentenadviesprijs €1,69

Naast alle prachtige shine last & go! kleuren komt er ook nog een nieuwe base & top coat bij de collectie.

Extreme last base coat
De transparante base coat verlengt de levensduur van de nagellak aanzienlijk, droogt snel en voorkomt verkleuring.
Consumentenadviesprijs €2,59

Extreme shine top coat 
Nog meer glans op de nagels! De transparante top coat bedekt de nagellak met een beschermend laagje, voorkomt beschadigingen, droogt snel en creëert een spiegelglans.
Consumentenadviesprijs €2,59


>>Lees ook: Catrice Lente/Zomer 2019<<

Ik ben erg nieuwsgierig naar de nieuwe collectie, en had ook niet zien aankomen dat de huidige the gel nail polish lijn zou verdwijnen! Hoewel ik nog even moet wennen aan de vorm van de nieuwe nagellak potjes, klinkt het wel heel goed!

Wat vind jij van dit grote nieuws? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *