PS… Marbling Kunstnagels

Geplaatst door

Zoals ik beloofd heb in de vorige Primark PS… kunstnagels review, is hier de derde! (en ja de vierde ligt ook al met smart te wachten). Ik ben een beetje fan aan het worden van de kunstnagels van Primark, de kwaliteit valt mij tot nu toe echt niet tegen, en de prijs is laag. Dit keer geen stiletto lange nagels maar wat kortere (niet minder mooie) nageltjes. Dit mooie marbling setje kost €3,- en bevat 24 nageltjes in 12 verschillende maten.

In de verpakking zitten de 24 nageltjes en een tubetje nagellijm. De nagellijm gebruik ik zelf niet, ik vind de nagellijm van essence fijner aanbrengen. De nageltjes zijn genummerd aan de onderkant, daardoor kan je makkelijk de zelfde maten bij elkaar vinden.

Voor je de nagels gaat plakken moet je eerst kijken welke nageltjes op je eigen nagels passen. Bij mij kwam deze volgorde eruit. Wat ik jammer vond was dat er maar vier grijze nageltjes in zaten. Gelukkig paste er twee op mijn middelvingernagel, maar de kans is dus best aanwezig dat de grijze nagels niet op jouw nagel past. Dat vind ik toch wel een min punt.

Je eigen nagels moeten niet te lang zijn voor dit setje, de nageltjes zijn niet zo lang als de meeste kunstnagels. Eenmaal de nagels opgeplakt te hebben vond ik de nagels wel erg breed en vierkant aan de bovenkant, en zaten er kleine haakjes aan. Vijlen bij deze nageltjes is dus wel een must! Ik heb mijn nageltjes in een almond shape gevijld omdat ik dit het fijnste vind voor mij. De nagels waren lastig in vorm te vijlen zonder ze te beschadigen.

De print en de steentjes op de nagels vind ik super mooi! Ik ben ook blij met het eind resultaat. Maar zo enthousiast als ik bij de vorige twee setjes was, ben ik niet bij dit zetje. Omdat er maar vier grijze nageltjes in zaten, omdat de nagels wel gevijld moeten worden (wat niet makkelijk ging) en omdat de steentjes op de grijze nagel er de zelfde dag al af waren, raad ik dit setje toch minder snel aan. De prijs is laag dus veel kun je dan ook niet verwachten, maar ik heb betere setjes van Primark PS… gehad.


>>Lees ook: PS… Gingerbread Man Nails<<

Draag jij graag kunstnagels? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *