essence Made To Sparkle Trend Editie

Geplaatst door

Essence is jarig en dat vieren wij! essence is in November 2017 alweer 15 jaar, en heeft speciaal daarvoor een feestelijke trend editie: Made To Sparkle. Made To Sparkle heeft vijf feestelijke lakjes die ook nog eens perfect passen bij de najaarstrends. De lakjes zitten in grotere vierkante potjes dan we gewent zijn van essence en bevatten 11ml. De lakjes kosten €1,99 per stuk.


01 Pour Some Glitter On Me!

De eye catches van deze trend editie is toch wel dit mooie gouden feest lakje! Een mooi transparant lakje, met mooie grote glitters. Perfect voor over een zwarte nagellak of om een mooie nail art mee te creëren. Ik vind dit een heel mooi lakje die je niet vaak in de winkels ziet. Perfect voor de feestdagen!

01 Pour Some Glitter On Me!


01 Glam Like BAM!

Ik ben enorm fan van metallic lakjes, dit najaar zie je veel metallic kleuren in kleding en cosmetica dus de metallic lakjes van de  Made To Sparkle Trend Editie zijn ideaal. Een mooi licht koper bruin lakje, met een goede dekking. Het lakje lakt erg fijn, is niet streperig en dekt heel erg goed.

01 Glam Like BAM!


02 Don’t Be Too Shy To Shine

Wauw, wauw, wauw. Hoe perfect is dit lakje?! Met de 02 Don’t Be Too Shy To Shine kun je alle kanten op, je kan het als gewoon lakje gebruiken, over een donker kleurtje, of voor een nail art gebruiken. Ik vind dit een perfect lakje voor de winter! Het doet je denken aan sneeuw en een winter wonderland, en ziet er chique uit. Ik was verbaast hoeveel glans en glitter het lakje geeft op je nagels en ben dan ook helemaal verkocht.

02 Don’t Be Too Shy To Shine


03 Celebrate Good Times

Een heel mooi baby roze lakje. Dit kleurtje doet mij denken aan de roze nagellak uit de oude candy collectie van essence, waarvan is teleurgesteld was dat die niet meer te koop zijn. Ik ben dan ook heel blij dat dit kleurtje nu ook in de Made To Sparkle Trend Editie zit. Een heel lief kleurtje, perfect voor alle dagen.

03 Celebrate Good Times


04 Party Of Your Life

04 Party Of Your Life is ook een heel mooi metallic kleurtje. Dit lakje heeft een ijzer paarse kleurtoon. Het lakje dekt goed, en lakt ook heel fijn. Ik vind dit lakje heel mooi, en matcht met heel veel outfits! Hij glanst mooi en blijft goed zitten.

04 Party Of Your Life


>>Lees ook: Preview: essence Winter Dreaming’ Trend Editie<<

Ik ben helemaal fan van de Made To Sparkle Trend Editie! De vijf lakjes zijn stuk voor stuk heel mooi, en ook de kwaliteit vind ik heel goed. De lakjes dekken goed, lakken allemaal fijn en bladeren niet af (iets wat bij veel metallic lakjes wel het geval is).

Wat is jouw favoriete lakjes uit de Made To Sparkle Trend Editie? Laat het weten hieronder in de reacties!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *