Pastel By Rimmel London

Geplaatst door

Ik was weer een middagje aan het shoppen, en dan kan ik het nooit laten om ook even langs de kruidvat, en dan vooral de nagellak schappen, te gaan. Dit keer heb ik vijf Rimmel London pastel lakjes gekocht en getest. Het zijn geen lakjes uit een nieuwe collectie (eerder uit een oude collectie), maar wel hele mooie zoete kleuren die zeker het kijken waard zijn! De lakjes bevatten 8ml kosten €3,99 per stuk bij kruidvat, bol.com verkoopt de lakjes voor iets meer.


202 Fit For A Princess

202 Fit for a princess is een heel mooi licht roze lakje. Het pakje dekt na twee lagen en heeft een mooie glans. De kleur past perfect in wat dit najaar in is (klik hier). 202 Fit for a princess hoort bij de oude collectie van Rita Ora en is alleen nog verkrijgbaar bij sommige kruidvat filialen.


262 Ring A Ring O’Roses

262 Ring a ring o’roses is een baby roze lakje. Het lakje heeft een warme tint en daarom perfect voor het najaar. Het lakje dekt goed na één a twee laagjes. 262 Ring a ring o’roses hoort bij de 60 seconds super shine collectie en is verkrijgbaar bij kruidvat en bol.com.


852 Too Cool

852 Too cool is een heel mooi lichtblauw lakje. Dit lakje is denk ik één van mijn favoriete winter lakjes. Hij dekt goed na twee laagjes en is makkelijk te matches met allerlei outfits.  De 852 Too cool hoort bij de Rita Ora collectie en is verkrijgbaar bij een aantal kruidvat filialen en op bol.com.


872 Hint Of Mint

872 Hint of mint is een mooi mint groen lakje. Dit lakje dekte het minst goed maar na twee tot drie lagen was ook dit een heel mooi lakje. 872 Hint of mint komt uit de Rita Ora collectie en is verkrijgbaar bij een aantal kruidvat filialen en op bol.com.


873 Breakfast In Bed

873 Breakfast in bed is een heel mooi groen lakje met een lichte witte glitter glans erin. Ook dit lakje had wel weer twee laagjes nodig om te dekken maar was ook weer een heel mooi kleurtje. 873 Breakfast in bed komt uit de 60 seconds super shine collectie en is verkrijgbaar bij kruidvat.


>>Lees ook: essence Holo Rainbow<<

De lakjes hebben allemaal minimaal twee laagjes nodig om te dekken, maar blijven dan wel heel lang zitten. Ik vind het hele mooie lakjes! En ondanks dat de lakjes allemaal uit dezelfde collectie komen, passen ze toch wel heel goed bij elkaar.

Wat vind jij van de pastel lakjes van Rimmel London? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *