essence Sand Effect

Geplaatst door

Coast ‘n’ Chill, zo heet de trend editie september/oktober van essence. Coast ‘n’ Chill is een trend edititie gericht op de late zomer avonden, met zand, blauw en roze hout kleuren. In Coast ‘n’ Chill zitten vier nagellakjes met alle vier hun eigen special effect, ik heb gekozen om de 03 listen to the sound of the waves Sand Effect te gaan testen en reviewen. 

Het lakje heeft een licht grijze kleur met hele kleine zwarte spikkeltjes erin, een beetje een ruis, waardoor het lakje echt een beetje op grijs zand lijkt. Het flesje bevat 9ml en kost slechts €1,99.

Op mijn nagels vond ik het lakje meer heel licht blauw lijken, en ook de spikkels waren niet echt aanwezig. Helaas want tot nu toe was ik altijd erg te spreken of de special effect lakjes van essence. toen er eenmaal een top coat overheen zat was het sand effect echt helemaal verdwenen.

Ondanks dat het zand effect wat tegenviel, vind ik het wel een heel erg mooi lakje. Ook was ik bang dat het lakje heel korrelig aan zou voelen, maar dat viel heel erg mee. De kleur dekt heel goed en blijft lang zitten. Ook vind ik de subtiele blauw grijze kleur heel erg mooi!


>>lees ook: essence Holo Rainbow<<

De essence Coast ‘n’ Chill collectie is verkrijgbaar bij kruidvat. essence Sand Effect €1,99.

Wat vind jij van de essence Sand Effect?

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *