essence Holo Rainbow

Geplaatst door

In de blog: essence Herfst/Winter Collectie 2017, kon je het al zien, de nieuwe holo rainbow collectie van essence! vijf prachtige kleuren met holografische glitters. Holo glitters zijn glitters die in het licht regenboog kleuren laten zien. En hoe leuk is het dan om die magische regenboog glitters op je nagels te hebben! Ik heb de vijf kleurtjes van essence gekocht en getest, en ik kan je verklappen: ik ben fan! De lakjes kosten €2.89 per stuk.


01 Hello Holo

We beginnen bij de ”traditionele” holo, de zilver kleurige lak met prachtige holo glitters. Waar je de meeste holo lakjes met een make-up sponge moet aanbrengen om het mooi dekkend te krijgen, is het bij de holo lakjes van essence niet nodig! Twee laagjes lak aanbrengen is voldoende voor een mooie dekkende look.


02 Holo-Maniac

De 02 Holo-Maniac is een mooi groen lakje. Ook de groene kleur dekt goed en de glitters zijn heel goed zichtbaar, iets wat ik van te voren niet verwacht had.


03 Holo Rocks

Ik ben helemaal verlieft geworden op de 03 Holo Rocks! Een super mooie blauwe kleur! De holo glitters passen heel mooi bij de blauwe kleur. Een magisch zeemeerminnen effect waar je hele mooie nail arts mee kan maken.


04 Holo Love

Ook dit roze lakje heeft mij positief verrast! Het pakje zit vol met holo glitters en geeft een mooie roze kleur. Een mooie nagellak in een handomdraai.


05 Holo Fever

05 Holo Fever lijkt veel op de 01 Hello Holo alleen zit in deze Holo Fever een mooie paarse gloed. Ook dit lakje zit vol met holo glitters en dekt heel goed!


>>Lees ook: essence Herfst/Winter Collectie 2017<<

Ik ben groot fan van de vijf holo nagellakjes van essence! De lakjes kosten €2.89 per stuk en zijn te koop bij kruidvat. De Dekking is enorm goed voor een holo lakje en ook de hoeveelheid glitters vind ik top!

Wat vind jij van de Holo trend?

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *