Fuse Sensationail Starter Kit

Geplaatst door

Fuse Sensationail Starter Kit is een setje voor prachtige gel nagels! Drogistplein.nl heeft nu een gave deal! want de Fuse Sensationail Starter Kit kost nu geen €39,99 meer maar slechts €9,95! En alsof dat nog niet alles was, krijg je er ook een tweede lakje gratis bij. Het perfecte moment om de Fuse Sensationail uitgebreid voor jullie te testen.

Je hebt bij de starterskit keuze uit twee kleuren, de Na-no Way! een fel roze kleurtje, of de kleur hierboven de Gone Fission, een transparant roze glitter lakje. In de starters kit zit een uv lampje met kabel en adapter, een houten bokken pootje, anti pluis doekjes, de Fuse cleanser, een nagelvijltje en het Fuse Gelnamel. Alles wat je nodig hebt voor mooie gel nagels zit er bij.

Ook krijg je een gratis lakje er bij, ik heb de Such a Laser gekregen, mooi gouden lakje. De potjes bevatten elk 10,65ml, dus je kan er erg lang mee doen. Fuse belooft binnen 10 minuten mooi gelakte nagels, dus laten we kijken of dit echt zo snel en makkelijk werkt!

Om te beginnen maak je je nagel helemaal schoon met de Fuse cleanser en het anti pluis doekje.
Bij de Fuse Gelnamel heb je geen base of topcoat nodig, wat voor mij toch echt even wennen is!
Na het schoonmaken van de nagel kies je de kleur die je wilt gaan gebruiken.

De lakjes zijn een stuk dikker dan normale nagellak. Je hebt maar een dun laagje nodig en moet dus je kwastje een aantal keer langs te rand vegen zodat er niet teveel lak op je nagel komt. De Gone Fusion zit vol glitters! Een ontzettend mooi lakje, maar wel transparant.

De gouden Sush a Laser heeft dezelfde dikke structuur als de Gone Fusion, ook het gouden pakje glittert heel erg mooi en heeft daardoor een prachtige luxe glans.

Nadat je je nagel de kleur hebt gegeven die je hebt gekozen moet je je nagel onder de blauwe lamp houden, de lamp blijft 30 seconden branden en gaat dan automatisch weer uit. Die 30 seconden is voldoende om je nagel droog te maken. Wat belangrijk is om rekening mee te houden, is dat je nagel voor nagel moet doen, en niet eerst al je nagels lakken en dan alle nagels onder de lamp.

Het leuke aan de Fuse uv-lamp is dat je de lamp los kan klikken en om kan draaien, zo kan je de lakjes en de lamp ook voor je teen nagels gebruiken!
Als je nagel 30 seconden onder de lamp heeft gezeten, hoef je er alleen nog een keer met het anti-pluis doekje met cleanser overheen te gaan en je nagels zijn ready!

De roze Gone Fusion heeft mij enorm verrast! ik had niet verwacht dat je met 1 laagje al zoveel glitters op je nagel zou hebben. Ook heeft het mij verbaast hoe snel de nagels onder de lamp droog waren, en hoe makkelijk de Fuse Sensationail Starter Kit werkt.

Ook het gouden lakje ziet er heel erg mooi uit! 1 laagje dekt al voldoende, maar je kan altijd een tweede laag erover heen doen.

>>lees ook: essence Sand Effect<<

Ik ben heel erg enthousiast over de Fuse lakjes! De nagellak is er niet af te krijgen met nagellak remover, wel kan je de nagellak er gemakkelijk af peelen. Dan komen we ook meteen bij mijn enige min puntje, want de nagellak liet bij mij op twee vingers al heel snel los. Omdat de nagellak er zo snel weer op zit en droog is is dat geen groot nadeel want je hebt het zo weer gefixt, maar het zou toch fijner zijn als het lakje (wat normaal €9,95 per potje kost) ook echt langer dan een dag zorgeloos blijft zitten. Naast dat ben ik nog steeds erg te spreken over de Fuse Sensationail Starter Kit, het werkt gemakkelijk en de nagellak is meteen droog. De Fuse Sensationail Starter Kit is wat mij betreft dan ook een aanrader, en wees er snel bij want de actie loopt nog.

Heb jij de Fuse Sensationail Starter Kit al in huis? Wat zijn jouw ervaringen met de Fuse Sensationail Starter Kit? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *