Halloween Nail Art

Geplaatst door

Het is alweer bijna zover, Halloween! Hoewel dit een traditioneel feest is in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada gevierd wordt, wordt het ook in steeds meer delen van Nederland gevierd. Winkels hebben Halloween assecoires en kleding te koop en ook op youtube vliegen de Halloween looks je om de oren. Maar wat is nou Halloween zonder een bijpassende nail art? Daarom heb ik voor jullie een stap voor stap spinnenweb nail art look gemaakt.

Benodigdheden:
– Base coat (essence The Gel Base Coat)
– Neon roze nagellak
– Special effect nagellak (Claires Freaky Deaky)
– Zwarte nagellak (essence Black is back)
– Dotting tool of naald (essence Duo Stylist)
– Nail art penseel (essence Designer Set)

Stap 1:
Begin natuurlijk altijd met een basecoat. Lak vervolgens alle nagels (behalve de ringvinger nagel) zwart, lak als de zwarte nagellak droog is de zwart gelakte nagels met de Claires Freaky Deaky nagellak. Lak de ringvinger nagel neon roze.

Stap 2:
Als de roze nagellak droog is gaan we beginnen met het spinnenweb. Zet eerst lange lijnen vanuit de onderhoek van je nagel met behulp van je penseel. Het is het makkelijkst om met de middelste lijn te beginnen.

Stap 3:
Pak nu je kleine dotting tool, een naald of een klein dun penseeltje, wat jij het fijnst vind om mee te werken. tussen de lijnen moeten kleine boogjes komen, het is een priegelwerkje maar onthou dat het helemaal niet zo perfect hoeft. Laat de zwarte lijntjes goed drogen voor je je topcoat aanbrengt.

Nu zijn je nagels helemaal klaar voor Halloween!

>>Lees ook: Herfst Nail Art<<

Ga jij Halloween vieren dit jaar? Laat het hieronder in de reacties weten!

Eén reactie

  1. Pingback: Holo V Nail Art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *