H&M White Gold, Science Fiction & Forest Sunset

Geplaatst door

Nagellak in inspirerende, trendy kleuren en effecten. Het aanbrengen van deze high-gloss formule gaat snel en eenvoudig, want één laagje is al genoeg voor een perfect resultaat. Inhoud: 8 ml. Zo gebruik je het: breng de nagellak aan over een basecoat. Gebruik daarna een topcoat voor extra glans en bescherming. Ik heb drie lakjes van H&M gekocht en getest voor jullie dus laten we snel gaan kijken!


White Gold

De white gold is een prachtig (zoals de naam al zegt) Wit goud lakje met een mooie shimmer erin. Het lakje dekt in slechts twee laagjes al en droogt snel.

Het kwastje werkt heel fijn, wel had de onderkant van mij iets ronder gemogen om makkelijker langs de nagelriemen te lakken.

Ik vind dit een heel mooi lakje die makkelijk te matchen is met je outfits. De wit goede kleur komt goed tot zijn recht en de shimmer maakt het lakje helemaal af. Speciaal maar niet over de top ideaal dus voor zowel een speciale gelegenheid als voor alledaags.

H&M White Gold 8ml €4,99


Science Fiction

Lakjes met een chameleon effect vind ik zo fascinerend! Daarom kon ik het dan ook niet laten om chameleon lakjes te bestellen. De Science Fiction is een prachtig groen blauw chameleon lakje. Chameleon lakjes veranderen van kleur doormiddel van het bewegen in licht/donker, niet te verwarren met een gradiënt lakje die veranderen bij warmte en kou.

De dikte van de kwastjes vind ik heel fijn, niet te plat en niet te bol. Hier zie je goed de groene en blauwe kleur die het lakje heeft.

Ik vind dit een heerlijke kleur voor de herfst en lente met een speciale toutch. Het lakje dekt in twee laagjes en droogt snel. Met een goeie topcoat kan je dagen genieten van je chameleon nagels.

H&M Science Fiction 8ml €4,99


Forest Sunset

Nog zo’n geweldig chameleon lakje is de Forest Sunset. Een brons bruine kleur die overgaat in oranje/groen. Een perfecte kleur voor de herfst als je het mij vraagt!

Het kwastje neemt voldoende lak op en strijkt gemakkelijk af. Met alleen de onderkant wat boller was het een perfect kwastje.

Wauw wat heeft dit lakje mij verrast! Hoewel ik nooit snel naar bronzen nagellak zou grijpen is dit zeker een lakje die ik veel ga dragen in het najaar. De chameleon maakt het lakje heel mooi en geeft je een herfstig maar warm gevoel. Het lakje dekt goed in twee laagjes.

H&M Forest Sunset 8ml €4,99


>>Lees ook: H&M Copper Rose<<

Welk lakje vind jij het mooist? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *