H&M Copper Rose

Geplaatst door

Nagellak in schitterende, trendy kleuren en effecten. Het aanbrengen van deze high-gloss formule gaat snel en eenvoudig, want één laagje is al genoeg voor een perfect resultaat. Dat is wat H&M ons belooft, ik heb daarom ook de H&M Copper Rose gekocht en getest voor jullie!

Het lakje is zoals de naam het al beschrijft een koper kleurig lakje met een lichte roze tint erin. Wel is het lakje minder roze dan op de foto van de H&M site te zien is maar daarom zeker niet minder mooi.

Het kwastje brengt heel fijn en netjes aan door de dikte en ronde bolling aan de onderkant. De lak is niet te dik en niet te dun en heeft een mooie metallic glans.

De nagellak dekt inderdaad in één laagje al en heeft een mooie glans. Doordat het lakje metallic is kan het lichte strepen hebben maar met een top coat maak je de strepen al bijna onzichtbaar.

Al met al een mooi lakje van goeie kwaliteit als je het mij vraagt. De lak blijft lang zitten en door de goede dekking is het ook nog een heel zuinig lakje. Ik vind de H&M Copper Rose een dikke aanrader.

H&M Copper Rose 8ml €4,99


>>Lees ook: Nicole Diary Chameleon Flakes Nagellak<<

Wat vind jij van de nagellak van H&M? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *