Kerstboom Nail Art

Geplaatst door

Nog een paar nachtjes en dan is het kerst! Als we aan kerst denken, denken we al snel aan kerstbomen. Dus waarom dan geen kerstboom nail art. Omdat dit een ”tekening” op je nagels is, word het bij iedereen anders en heb je sowieso een unieke nail art die het zeker goed gaat doen met de kerstdagen.

Benodigdheden:
– Base coat (essence The Gel Base Coat)
– Groene nagellak (Gosh)
– Gouden nagellak (essence 04 gold digger)
– Studs (Born Pretty Rosé Gold)
– Nagellijm of top coat
– Penseeltje (Nail Art Brush)
– Top Coat (essence The Gel Top Coat)

Stap 1:
Begin natuurlijk altijd met een goeie basecoat. Lak vervolgens alle nagels (behalve de ringvinger nagel) met je groene nagellak. En de ringvinger nagel goud. En laat de nagellak helemaal opdrogen.

Stap 2:
Als je gouden basislak helemaal droog is is het tijd om het kerstboompje op je nagels te tekenen. Het makkelijkste is om dit met een klein penseeltje te doen, heb je geen penseeltje in huis dan kan je ook een speld of een saté prikker gebruiken. Begin onderaan het boompje en ga met ronde, steeds smaller, zigzag bewegingen naar boven. Teken vervolgens een sterretje op het puntje van je boom. Als je kleine misstapjes hebt gemaakt of je bent nog niet helemaal tevreden, dan kan je dat makkelijk bij werken met je gouden basislak.

Stap 3:
Als ook de groene nagellak helemaal droog is is het tijd om de studs op je overige nagels te plakken. Dit kan je doen met een drupje top coat. Als je wil dat de studs nog langer blijven zitten, gebruik dan een drupje nagellijm voor nep nagels.  Laat alles goed drogen en breng vervolgens je top coat aan.

Alvast hele fijne feestdagen beauty’s!

>>Lees ook:Wonderfull Nail Art<<

Heb jij al een kerst nail art op je nagels? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

  1. Pingback: Vuurwerk Nail Art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *