Snupps

Geplaatst door

Snupps is een social media website en app voor iOS & Android die gratis te downloaden is. Op Snupps kan je al je spullen makkelijk ordenen door foto’s van je spullen te maken en ze in ‘shelves’ te plaatsen. Denk aan: je sneaker collectie, je make-up collectie of natuurlijk je nagellak collectie! Zoals ik op het BeautyinaBottle account heb gedaan. Je kan je foto’s op ‘privé’ zetten zodat alleen jij je eigen foto’s kan zien, of ‘openbaar’ zodat anderen jouw collecties kunnen bewonderen, inspiratie eruit kunnen halen, of dezelfde items kunnen kopen. Ik ben heel enthousiast over Snupps en hoop jullie net zo enthousiast te kunnen krijgen!


Shelves

Shelves is de plek waar je al je spullen in kan ordenen. Ik heb voor elk nagellak merk die ik in mijn collectie heb een apart mapje aan gemaakt, om zo al mijn nagellakjes overzichtelijk te kunnen sorteren. Ook staan de namen onder de lakjes, zodat volgers de lakjes ook gemakkelijk kunnen vinden op internet. Het is heel leuk en heel handig om op deze manier je collecties te kunnen sorteren en ordenen, je hebt een duidelijk overzicht voor jezelf binnen handbereik en zo kan je jou verzameling op een makkelijke manier aan al je vrienden en familie showen. Je kan altijd foto’s en mapjes extra toevoegen als je bijvoorbeeld een nieuwe aankoop hebt gescoord.


Moments

Moments is de plek waar je foto’s kan plaatsen van bijvoorbeeld: je outfit, nail art of make-up look. Ik plaats onder Moments alle blog posts van BeautyinaBottle, zo kan je naast mijn nagellak collectie ook de nieuwste blog posts bekijken! Instagram 2.0 it is.


Wows

Wows zijn eigenlijk een soort ‘likes’. Het verschil is alleen dat alle foto’s die jij een Wow geeft op je profiel onder het kopje ”Wows” komt te staan. Zo krijg je een duidelijk overzicht van alles wat jij mooi vind. Ook kunnen andere mensen jouw openbare foto’s een wow geven, die vervolgens op hun profiel onder ”Wows” komt te staan (wel met jouw naam eronder uiteraard).


Feed

Op de feed vind je alle nieuwste foto’s van alle mensen die jij volgt. Je kan de foto’s een Wow geven of een leuke comment achterlaten onder de foto’s. Je kan het zien als een homescreen, zoals je bij Facebook, instagram en twitter ook een feed/homescreen hebt.


Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en jullie snel te zien op Snupps!
Download de app gratis en vergeet BeautyinaBottle niet te volgen:
snupps.com/BeautyinaBottle.nl

>>Lees ook: Nagellak Ordenen & Low-Budget Nail Art<<

Ga jij Snupps downloaden? En wat ga jij ordenen op Snupps? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *