Nagel folie

Geplaatst door

Ik had er nog nooit van nagel folie gehoord tot ik het tegenkwam op eBay, ik werd nieuwsgierig en ben ik verder gaan zoeken. Nagel folie zijn hele dunne velletjes folie met een glimmende print erop waar je je gehele nagel mee kan bedekken (zie foto hierboven) of kleine stukjes op je nagel kan doen. Het leek mij erg leuk maar ook hoorde ik dat het ingewikkeld was en veel oefening nodig was.

1. Lijkt het product op de product foto van eBay?


                                            (Foto eBay)

De folie kreeg ik inderdaad in de potjes binnen dat vond ik heel netjes, het waren wel andere printjes en kleuren dat de eBay foto liet zien maar dat vond ik niet zo erg. Er was wel 1 van de folietjes beschadigt bij mij maar de rest zag er prima uit.
Deze potjes kosten $3,27 (klik hier) en dan krijg je 6 willekeurige folietjes, er zijn veel meer te koop op eBay en ze zijn ook goedkoper verkrijgbaar dan bij deze verkoper.

Aan de slag!

(bron)

Dit filmpje laat duidelijk zien hoe je nagelfolie aan moet brengen. Je hebt wel nagelfolie lijm nodig bij har aanbrengen van de folie, ik heb mijn nagellijm ook via eBay gekocht (klik hier) voor $1,79 en die werkt prima! Je hebt maar heel weinig lijm per keer nodig dus je kan er heel lang mee. Ik begon eraan met het idee dat het één groot drama zou worden maar dat viel me reuze mee! De folie bleef goed plakken en werd heel egaal. Denk er wel aan dat je met een top coat eindigt anders plakken je nagels heel erg en is binnen no time je nagelfolie kappot.

De nagelfolie is geen sticker en voel je dus ook niet, het is net of je nagels gewoon gelakt zijn maar dan in hele mooie kleuren en vormen! De nagelfolie blijft lang zitter en na mijn idee blijft het zelfs beter zitten dan gewone nagellak. Eigenlijk begon ik eraan met het idee dat het rommel zou zijn maar daar kom ik absoluut op terug, want nagelfolie heeft er een fan bij! Ik heb meteen meer folietjes besteld en kan niet wachten op nieuwe kleurtjes en printjes!
Wat vind jij van de nagel folie?

2 reacties

  1. Pingback: Nagelpiercing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *