Marble Starry Sky Nagel Folie

Geplaatst door

In 2016 maakte ik voor het eerst kennis met nagel folie, inmiddels is mijn nagel folie verzameling al lekker aangevuld. Vandaag heb ik de Marble Starry Sky collectie voor jullie getest met een korte uitleg hoe je nagelfolie aanbrengt. De Marble Starry Sky collectie is een set van 10 nagel folie’s in marble en galaxy. De set is te koop op Aliexpress voor slechts €1,18 (klik hier)

Achterop de verpakking staat de uitleg hoe je de nagelfolie het beste kunt aanbrengen. In de verpakking zitten de 10 folie’s in prachtige felle galaxy kleuren.

Stap 1: Geef eerst de nagels een basiskleur, ik heb mijn nagels lichtblauw gelakt. 

Stap 2: Breng de nagel folie lijm aan op de nagel. Als je de lijm aanbrengt is het wit, zodra de lijm transparant is is het tijd om de folie aan te brengen.

Stap 3: Leg de folie, met de mooie kant naar boven, op de nagel en wrijf dit goed aan. Gebruik eventueel een wattenstaafje om alle randjes goed aan de duwen. 

Stap 4: Verwijder de folie met een snelle beweging van de nagel. Geef de nagel nog een mooie top coat en je nagel folie nail art is klaar.

Ik vind het mooie nagel folie’s. Wel zijn de afbeeldingen redelijk groot gedrukt waardoor je weinig details op je nagel krijgt. Wel werkt de folie heel fijn en geeft het snel en makkelijk een leuk effect aan je nagels. Voor deze prijs vind ik het een absolute aanrader, het werkt, blijft goed zitten en ziet er leuk uit. 

Marble Starry Sky collectie €1,18


>>Lees ook: Vuurwerk Folie Nail Art<<

Wat vind jij van nagel folie? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *