Pink Gellac Starter Set

Geplaatst door

Dat ik fan ben van de lakjes van Pink Gellac weten jullie inmiddels wel. Toen Pink Gellac mij vroeg of ik hun vernieuwde starter set wilde testen zei ik daar natuurlijk geen nee tegen! Ik heb de set uitgebreid getest en het bijbehorende lakje natuurlijk geswatcht voor jullie.

Pink Gellac Starter set €121,00 €69,00

Voor je begint aan gel nagels is het belangrijk dat je alle basis benodigdheden hebt om mooie gel nagels te creëren. In deze starters kit zit alles wat je nodig hebt:
– LED Lamp
– Primer
– Base Extend
– Ultra Shine Top Coat
– Kleur 182 Dynamic Pink 15ml
– Cleaner Pockets 10x
– Nagelvijl
– Bokkenpootje
– Remover Pockets 10x

Stap 1: Goede voorbereiding is onmisbaar om je gel nagels lang mooi te houden. Duw om te beginnen de nagelriemen terug met het houten bokkenpootje.

Stap 2: Maak de nagels vet vrij door met de roze kant van de nagelvijl zachtjes je nagel te polijsten.

Stap 3: Vijl vervolgens met de witte kant van de nagelvijl je nagels in de gewenste lengte en vorm. Vijl altijd één kant op en maak geen zaag beweging.

Stap 4: Maak de nagel vetvrij met de Cleaner Pocket en je bent klaar om te lakken.

Stap 5: Begin door de primer aan te brengen. Breng de Primer aan langs de randen van de nagel en de top (niet over de hele nagel). De primer droogt in 10 seconden in de lucht.

Stap 6: Breng een dun laagje Base Extend aan, houd 1 mm afstand van de nagelriem, hiervoor kan je de punt van het houten bokkenpootje gebruiken. Denk erom dat je altijd de top van de nagels aflakt om lifting te voorkomen. Hard de Base Extend 60 seconden uit onder de LED lamp en laat de nagel even 10 seconden luchten. Verwijder de plaklaag niet en raak de nagels niet aan.

Stap 7: Breng nu een mooie dunne kleur laag aan op de nagels. Houd ook nu weer 1 mm afstand van de nagelriemen en vergeet de top van je nagel niet af te lakken. Hard de kleurlak ook weer 60 seconden uit onder de LED lamp. Raak de nagels niet aan en verwijder de plaklaag niet.

Stap 8: Breng als laatste nog een dunne laag Ultra Shine aan en houd weer 1 mm afstand van de nagelriemen. Lak ook nu weer de top van de nagel af. Hard de nagels weer 60 seconden uit onder de LED lamp. De Ultra Shine is non sticky en hoeft dus niet afgenomen te worden, zo blijven je nagels mooi glansend.

In de starters set zit een boekje met de hele uitleg over het aanbrengen maar ook een uitleg hoe je de gel lak het beste kan verwijderen.

De mini tools en de cleaner en remover pockets zijn ideaal en zeker onmisbaar bij het aanbrengen en verwijderen van gel nagellak.

De Pink Primer zorgt voor een betere hechting van de gel nagellak. De Primer droogt gewoon in de lucht en hoeft dus niet uitgehard te wordenonder de lamp. De primer heeft een dunne waterige substantie en een stevig kwastje. Hierdoor kan je heel precies alleen op de randen van je nagels de Primer aanbrengen.

Pink Base Extend is de nieuwe snel afweekbare base coat die er voor zorgt dat je gel nagellak langer blijft zitten ook zonder primer. De dikkere substantie zorgt ervoor dat de nagels extra verstevigd worden. Breng de Base Extend aan in een dunne laagje en hard deze uit voor 60 seconden onder de LED lamp en 120 seconden onder de UV lamp.

Een non-sticky Shine Topcoat met een diepe ultra gloss bescherming. In de USA door Andrea Beight uitgeroepen als meest glossy gel nagellak top coat! De Pink Ultra Shine Top coat is de allernieuwste gellak top coat die zorgt voor een extra diepe en langdurige gloss resultaat. Met de Pink Ultra Shine zijn de nagels nog beter beschermd. Doordat de Ultra Shine Top coat non-sticky is, hoeft het plakkerige laagje niet meer van de nagels verwijderd te worden en ben je dus nog sneller klaar.

Pink Gellac 182 Dynamic Pink is een fel roze lakje, perfect voor het voorjaar of om de donkere winter dagen wat meer kleur te geven. De Pink Gellac kleuren kunnen zowel onder een LED als UV lamp worden uitgehard. De Pink Gellac blijft 2 weken zitten met een prachtige glans en zonder te chippen.

De snelle LED lamp, Deze LED lamp is handig voor onderweg en thuis. Je droogt in 60 seconden handen en voeten. De Pink Gellac LED Lamp heeft de power en kwaliteit van een grote professionele salonlamp.

Met de eenvoudige knop bovenop gaat de lamp aan, deze schakelt automatisch uit na 60 sec en geeft een signaal na 30 sec. Achterop zit een aan en uit knop zodat je je lamp altijd veilig aan het stroom kan laten. De lamp heeft 4 rubberen anti-slip voetjes voor op tafel.

De lamp heeft 4 Krachtige Power LED’s en 360 graden zilveren coating voor een goed verdeelde uitharding. Je hele hand past in de lamp en de nagels worden door de zilveren coating van alle kanten goed uitgehard.

Let erop dat je de lamp van het zelfde merk als de gel lak gebruikt, bijvoorbeeld: je gebruikt een gel nagellak van Pink Gellac, gebruik dan ook een lamp van Pink Gellac. Gebruik je een lamp en een lakje van beide een ander merk dan heb je kans dat de gel lak niet goed uithard.

Wauw! Mijn nagels hebben nog nooit zo lang zo mooi uit gezien. De Primer en Base Extend zorgen voor een super goede hechting, de kleur is knallend maar erg mooi en de Ultra Shine geeft een prachtige glans.
Ik ben zo enthaustiast over deze starters set, de set bevat alles wat je nodig hebt voor een lange mooie manicure.

Pink Gellac Starter set €121,00 €69,00


>>Lees ook: Pink Gellac Uncovered 5 Collectie<<

Wat is jouw favoriete Pink Gellac kleur? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *