Mijn 5 Favoriete Nagellak Najaar 2021

Geplaatst door

We zitten middenin het najaar en dat leek mij een uitstekend moment om mijn 5 favoriete najaars lakjes tot nu toe met jullie te delen! Ik ben ook erg benieuwd wat jullie favoriete nagellak is en/of jullie nog een pareltje hebben gevonden, dus laat het weten onderaan deze blog in de reacties!


H&M Science Fiction

Lakjes met een chameleon effect vind ik zo fascinerend! De Science Fiction is een prachtig groen blauw chameleon lakje. Chameleon lakjes veranderen van kleur doormiddel van het bewegen in licht/donker, niet te verwarren met een gradiënt lakje die veranderen bij warmte en kou. Ik vind dit een hele mooie najaarskleur en draag hem dan ook vooral in de herfst erg graag.

H&M Science Fiction 8ml €3,99


Pink Gellac 203 Chocolate Brown

Toen ik een paar week terug een nail art ging maken kwam ik erachter dat (ondanks een behoorlijk collectie nagellak) ik geen bruine lak heb! Na lang mengen van kleuren had ik een bruin kleurtje maar tevreden was ik niet. Toen ik deze bruine gellak van Pink Gellac tegen kwam heb ik hem natuurlijk meteen besteld, en sinds dien ben ik verkocht! Nooit geweten dat ik bruine lak mooi zou vinden, but i love it!

Pink Gellac 203 Chocolate Brown 15ml €15,00 €11,00


L’Oreal 554 Carmin Parisien

Rode nagellak kan altijd. Dit lakje heb ik de afgelopen jaren eigenlijk, dan ook veel gedragen. Het is een mooi klassiek rood lakje met een goede dekking. Ik vind dit lakje fijn aanbrengen en een goede kwaliteit hebben, als ik rode nagels wil pak ik dan ook meestal dit lakje van Loreal.

L’Oreal 554 Carmin Parisien 14ml €12,00


Pink Gellac 105 Blush Orange

Één van mijn eerste gel lakjes was de Pink Gellac 105 Blush Orange. Het lakje heeft een mooi licht nude roze kleurtje en dekt met twee laagjes heel goed. Ook een bijkomend voordeel is, omdat het een gel lakje is, dat het na 30 seconden onder de lamp alweer droog is! Super snel mooie en droge nagels waar je tot wel twee week van kan genieten.

Pink Gellac 105 Blush Orange 15ml €15,00 €11,00


Catrice Pearl White

Een prachtig parel wit lakje in een bijzonder potje. De lak en het potje doet me denken aan elfen stof, magisch, glinsterend en betoverend. Een lakje die ik vooral in de winter graag draag. Precies dit lakje is niet meer te koop, maar in de link hieronder is een Catrice lakje die erg overeen komt.

Catrice Pearl White 10ml €9,99


>>Lees ook: Mijn 5 Favoriete Nagellak Najaar 2020<<

Wat is jouw favoriete najaars lakje? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *