Mijn 5 Favoriete Nagellak Najaar 2020

Geplaatst door

Het najaar komt alweer bijna op z’n eind, dus ik vond het weer de hoogste tijd om te kijken wat mijn 5 favoriete nagellakjes waren dit najaar. Ik ben ook erg benieuwd wat jullie favoriete nagellak was dit najaar dus laat dat weten hieronder in de reacties!


Catrice 15 Milky Bay

Witte nagellak heeft vaak een moeilijke dekking, maar dit lakje van catrice dekt heel goed in twee laagjes en droogt snel! Een heel fijn lakje die ik dan ook veel heb gebruikt afgelopen najaar. Eerder droeg ik wit altijd alleen in het voorjaar maar die tijd is nu voorbij denk ik. 

Catrice 15 Milky Bay 10,5ml €2,99


Essence 14 Do You Speak Love?

Een heel mooi donker rood lakje met een prachtige dekking, dat is de … van essence. Ik vind dit een heerlijke kleur voor zowel de herfst als de winter, een kleur die bij elke gelegenheid en outfit past en dus een lakje die zeker in mijn favorieten lijstje thuis hoort.

Essence 14 Do You Speak Love?  8ml €1,69


H&M 38 Stockholm

Dit lakje heb ik een tijd geleden gekocht en in eerste instantie niet veel gedragen, maar dit najaar was ik om. Een prachtig bruin grijs lakje met gouden glitters. Een perfecte kleur voor het najaar als je het mij vraagt.

H&M 38 Stockholm 8ml €4,99


Dior 239 Sunkissed

Een wat duurder lakje dan jullie misschien van mij gewent zijn in de top 5 favorieten lijstjes is de Dior 239 Sunkissed. Een prachtig nude kleurtje met een warme ondertoon. De lak dekt goed en droog heel snel. Deze kleur heb ik heel veel gebruikt vooral als basiskleur voor een nail art. 

Dior 239 Sunkissed 10ml €28,00


Pink Gellac 

Sinds ik Pink Gellac heb ontdekt draag ik bijna alleen nog maar gellak. De 303 Mermaid Green was dan ook een absolute favoriet afgelopen najaar, vooral in de december maand vond ik dit een geweldige kleur. De donkergroene gellak zit bomvol blauw/groene glitters, dekt heel goed en blijft +/- 14 dagen goed zitten.

Pink Gellac 303 Mermaid Green 15ml €15,00


>>Lees ook: 5x Mijn Favoriete Gellak Kleuren Op Dit Moment<<

Wat was jouw favoriete nagellak het afgelopen najaar? Laat het weten hieronder in de reacties!

 

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *