5x Mijn Favoriete Gellak Kleuren Op Dit Moment

Geplaatst door

Elk seizoen post ik mijn 5 favoriete kleuren van het afgelopen seizoen. Dit keer wou ik het een klein beetje anders doen en wel door mijn 5 favoriete gellak kleuren van dit moment met jullie te delen! Ik draag de laatste tijd voornamelijk gellak dus leek me dit wel een keer leuk. Ook ben ik natuurlijk erg benieuwd naar jouw favoriete gellak kleur/merk! Laat het weten onderaan in de reacties. Laten we nu snel gaan kijken naar mijn 5 favorites!


Pink Gellac 304 Radiant White

Een nieuw lakje maar toch meteen in mijn favorieten lijstje! De Pink Gellac 304 Radiant White is een prachtig crème wit lakje met subtiele gouden glitters erin. Hoewel ik sowieso al fan ben van het merk Pink Gellac zelf is dit een kleur die meteen mijn hart gestolen had. De kleur is elk seizoen te dragen en matcht makkelijk bij elke outfit.

Pink Gellac 304 Radiant White 15ml €15,00


Gelpolish soak-off N17

Een low-budget lakje maar daardoor zeker niet minder mooi. Ik zocht een mooie nude kleur en kwam bij dit lakje uit, ”ach ik probeer het wel gewoon” dacht ik en dat was een goede keus. Het lakje is super mooi, heeft een lichte dekking waardoor je met één, twee of drie laagjes zelf kan bepalen wat voor dekking je het mooist vindt. Het lakje blijft ongeveer een week zitten, niet zolang als bijvoorbeeld de lakjes van Pink Gellac, maar wat verwacht je ook voor dat geld. De kleur vind ik heel mooi, het lakje brengt fijn aan en is makkelijk te verwijderen.

Aliexpress Gelpolish soak-off N17 15ml $2,83


LeMooc Glitter Gel Soak-off C003

Nog zo’n lucky low budget is dit lakje van LeMooc. Een mooi rosé gouden lakje bomvol glitters! Het lakje dekt goed brengt makkelijk aan en blijft ongeveer een week zitten. Nu denk je misschien dat klinkt super voor dat geld! Ja en nee, het kwastje ging na een half jaar uit elkaar staan en ook het lakje werd dik en klonterig. Waarom dit lakje dan toch in mijn favorieten lijstje staat? Omdat ik toch wel erg verlieft ben op de kleur en de hoeveelheid glitters, ook is de prijs dusdanig laag dat ik het niet vreemd vind dat de kwaliteit niet optimaal is.

LeMooc Glitter Gel Soak-off C003 12ml $2,04


Pink Gellac 230 Amorous Red

Rood is een klassieke nagellak kleur die het altijd goed doet, een rode kleur waar ik dol op ben is de 230 Amorous Red van Pink Gellac. Een prachtig klassiek rode kleur met een mooie shimmer erin. Juist die shimmer is waarom ik zo fan ben van deze kleur, het geeft de nagels net even een beetje extra.

Pink Gellac 230 Amorous Red 15ml €15,00 €11,00


Pink Gellac 303 Mermaid Green

Toen ik dit lakje voor het eerst zag en ging testen was ik al meteen verlieft! En nog steeds staat deze kleur in mijn top 5. De kleur, de glitters, de kwaliteit, alles aan dit lakje vind ik top! Zowel in het voorjaar als in het najaar is dit lakje prima te dragen. Helaas matcht de kleur niet bij elke outfit, anders droeg ik hem nog veel vaker, hihi.

Pink Gellac 303 Mermaid Green 15ml €15,00 €11,00


>>Lees ook: Mijn 5 Favoriete Lente Nagellak 2020<<

Wat is jouw favoriete gellak kleur & merk? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *