Nagellak Kleuren Voorjaar 2019

Geplaatst door

Het voorjaar laat zich al volop zien! Bij een nieuw seizoen horen natuurlijk ook nieuwe kleuren trends, in kleding, make-up maar ook in nagellak. Wij zijn natuurlijk heel erg benieuwd welke kleuren we onze nagels mogen geven dit voorjaar!


Wit

Alle tinten en schakeringen van wit. Spierwit, gebroken wit, matt wit, glans, alles wat maar wit is mag dit voorjaar. Het fijne aa witte nagellak is dat je het heel makkelijk kunt combineren en je handen er bruiner door lijken. Ook de parelkleur nagellak is perfect dit voorjaar en geeft je een verzorgde zachte look.


Nude

Nude nagellak blijft populair. Nude heeft meestal een warme pastel roze, caramel, beige of peach tint. Nude nagellak was het afgelopen najaar al populair, maar ook dit voorjaar blijft het een trend.


Rood

Rode nagellak, kunnen we ooit zonder? Ik denk het niet. Rode nagellak kan altijd, is klassiek, netjes, spannend, vrouwelijk en ga zo nog maar even door. Dus ook dit jaar mag je je nagels weer lekker rood lakken.


Grijs

Licht grijs, donker grijs, grijs gaan we veel zien deze lente en zomer. Naast alle tinten wit is het niet heel vreemd dat ook grijs mee doet.


Gotische

Een onverwachte verassende trend voor het voorjaar is gotische. Zwart, zilver, donkere tinten. Dat zien we niet vaak in het voorjaar, maar dit voorjaar moet het een trend worden. Of ik snel naar zwarte nagellak ga grijpen in de zomer weet ik niet, maar we will see!


Blauw

Blauw was vorig jaar zomer een trend en ook dit voorjaar is blauw weer hot! Blauw doet ons denken aan de zee en een helder blauwe lucht, misschien komt daarom de blauwe nagellak elk voorjaar weer terug.


Mermaid

Hoewel we de mermaid nail art nu wel een beetje gezien hebben, is nagellak in mermaid/turquoise kleur of mermaid glitters dit voorjaar zeker nog een trend!


>>Lees ook: Nagellaktrends Van 1900 Tot 2020<<

Welke kleur nagellak draag jij het liefste in het voorjaar? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *