Pastel Pasen Nail Art

Geplaatst door

Pasen staat weer voor de deur en wij willen natuurlijk allemaal paaseieren gaan zoeken met vrolijke paas nagels! Daarom heb ik vandaag deze Pastel Pasen Nail Art voor jullie stap voor stap uitgelegd, zodat ook jij dit weekend er op je paas-best uitziet.

Benodigdheden:
– Base coat (essence The Gel Base Coat)
– Witte nagellak (essence 33 Wild White Ways)
– Spidergel wit (Spider Gel 002 Wit)
– Dotting tool (essence Duo Stylist)
– Pastel blauwe nagellak
– Pastel roze nagellak
– Pastel gele nagellak
– Top coat (essence The Gel Top Coat)

Stap 1: Begin door alle nagels een basecoat te geven en wit te lakken en laat dit goed drogen. Door de witte basis komen de pastel kleuren straks beter uit dan als je geen witte basis zou gebruiken.

Stap 2: Als alle nagels droog zijn is het tijd om met de spider gel de lijnen die tussen de twee pastel kleuren komen te zetten. Spider gel is 3d waardoor het inkleuren met de pastel-lakjes straks heel makkelijk is. Op de ringvinger en de duim zet je een V, op de pink en de middelvinger een horizontale lijn en op de wijsvinger een verticale lijn. Hou alle nagels 30 seconden onder je uv lamp en je spider gel is droog.

Stap 3: Nu kan je gemakkelijk alle witte vakken een kleurtje geven, begin met alle nagels een pastel blauw kleurtje te geven op de plekken waar jij dat wil. komt er wat op de spider gel? Geen probleem! met een beetje nagellak remover veeg je dat zo schoon zonder dat je lijn kappot gaat.

Stap 4: Als alle nagels een blauw vakje hebben is het tijd om de overige vakjes roze en geel te maken. De pink en middelvinger geel, en de overige vingers roze. Top coat erover en klaar!

Fijne paasdagen!


>>Lees ook: Spider Nagel Gel<<

Ga jij je nagels een paas-look geven? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *