Nagellak Trends Najaar 2021

Geplaatst door

Trends komen en gaan, zo ook met de kleur op onze nagels. Welke kleuren moeten we inslaan voor dit najaar? Glitter of juist matt? Ik ben op onderzoek uit gegaan voor jullie en heb dé nagellak trends voor dit najaar voor jullie op en rijtje gezet.


Nude

Nude nagellak is nu al een tijdje een enorme trend, zo ook weer dit najaar. Je nagels zien er verzorgd en netjes uit zonder al teveel op te vallen. Ik ben dol op nude nagellak dus ik ben erg blij dat we deze trend lekker kunnen gaan doorzetten dit najaar.


Brons

Oranje, bruin en brons, heerlijke warme herfst kleuren die we niet alleen in de natuur maar ook op onze nagels terug gaan zien dit najaar. Kleuren die je misschien niet meteen zou kopen als je ze in de winkel ziet maar op je nagels zeker wonderen doen. Dus misschien toch maar eens de brons tinten een kans geven als je bij de schappen staat.


Jeans

Hoewel we de afgelopen najaren donkerblauw vaak voorbij zagen komen richten we ons dit jaar meer op de jeans/pastel blauwe tinten. Een kleur die het eigenlijk het hele jaar wel goed doet door de lichte ondertoon en de coole vibes.


Groen

Donkergroen, legergroen, groene glitters, groen gaan we zeker zien dit najaar. Groen matcht goed bij de bruin/brons tinten en bij de herfst/kerst vibes. Dit najaar kan je donkergroene nagellak in alle varianten gaan inslaan!


Paars

Hoewel we vaak zwart zien in het najaar neemt paars het dit jaar over. Paars/lila is een tijdje uit de trends verdwenen maar komt dit najaar weer helemaal terug!


Glitters

Hoewel we andere jaren keken naar matt of glans springt dit najaar glitter eruit. Misschien hebben we na die dagen thuis zitten wat meer vreugde nodig en gaan we dat terug zien op onze nagels. Glitters in en op alle kleuren, subtiele glitters tot over de top het mag allemaal.


>>Lees ook: Nagellak Trends Najaar 2019<<

Welke trend is jouw favoriet dit najaar? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *