Nagellak Trends Najaar 2019

Geplaatst door

Zaterdag konden jullie zien welke nail art trends er zijn voor het komende najaar, vandaag gaan we kijken welke nagellak we kunnen gaan inslaan. Donkere of toch lichte kleuren? Blauw of rood? met of zonder effect? Laten we kijken…


Donker

Een logische najaars trend zijn de donkere tinten, zwart en grijs maar ook donker rood, donker blauw, donker groen etcetera. In het najaar zien we vaak de donkere tinten en in het voorjaar de lichtere tinten, iets wat we elk jaar eigenlijk weer terug zien komen.


Chrome

De chrome trend is nu al een tijdje actief, afgelopen voorjaar zagen we het wat minder maar dit najaar gaan we het weer steeds meet zien. Vorig jaar zagen we rosé goud chrome nagels vooral veel, dit jaar zien we de chrome nagels in alle kleuren.


Het Nieuwe Nude

Het nieuwe nude zijn de kleuren goud, zilver en olijf. Tinten die je in een huidskleur terug zien maar dan in een nieuw winters jasje. Niet alleen deze drie kleuren doen mee, ook roze en grijs mogen zich voegen aan het nieuwe nude.


High Shine

Let is shine! Dit najaar mogen je nagels een extreme shine hebben. Een mooi kleurtje met een extra shine top coat voor een luxer effect. Ook de magnetic nagellak mag als high shine gezien worden.


Glitter

In de blog van zaterdag (nail art trends najaar 2019) las je al dat glitter nail art een trend is voor het najaar. Ook nagellak met een glitter is een trend voor het komende najaar. De nieuwe herfst/winter Gold collectie van Catrice laat dat al een beetje zien.


Matt

Het tegenovergestelde van high shine is matt, maar toch is ook matt een trend voor het komende najaar. Laat je nagels de ene keer shinen en geef ze de andere keer een matte top coat, het kan allemaal.


Neon

Een opvallende trend voor het komende najaar zijn de neon kleuren. Meestal zien we deze trend in het voorjaar rond het festival seizoen maar dit keer nemen we de felle kleuren lekker mee naar de donkere dagen. Last van een winter dip? vrolijk jezelf gerust op met vrolijke fel gekleurde neon nagels!


>>Lees ook: Nail Art Trends Najaar 2019<<

Wat is jouw favoriete najaars trend? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *