Ombre Gradiënt Nail Art

Geplaatst door

Benodigdheden:
– Base coat (Catrice 2-in-1 Base & Top Coat)
– Lichtblauwe nagellak (Catrice 44 I Need Vitamin Sea)
– Donkerblauwe nagellak (Catrice 55 All Roads Lead To The Ocean)
– Peel off Latex (Ebay Lulaa)
– Make-up sponsjes (Kruidvat Beauty essentials)
– Nail Vinyls (Aliexpress)
– Top coat (Catrice 2-in-1 Base & Top Coat)

Stap 1: Begin met alle nagels een goede base coat te geven. Lak vervolgens je ringvingers lichtblauw, dit hoeft niet helemaal dekkend te zijn dus één laagje is genoeg.

Stap 2: Lak de overige vingers donkerblauw, deze nagels mogen wel een mooie dekkende laag krijgen.

Stap 3: Terwijl de lichtblauwe nagellak aan het drogen is, kan je de peel off latex rond de ringvinger nagels aanbrengen. De latex is wit als je het aanbrengt en word transparant als het opgedroogd is.

Stap 4: Breng de donkerblauwe en de lichtblauwe nagellak aan op een makeup spons. Dep de spons verticaal op de ringvinger nagel tot er een mooi ombre effect ontstaat.

Stap 5: Verwijder de latex rondom de nagel en breng meteen weer nieuwe latex aan. Terwijl de latex droogt kan je de vorige stap op je andere ringvinger uitvoeren.

Stap 6: Als de latex en de ombre nagellak droog is plak je de nail art vinyl op de nagel. Dep vervolgens de make-up spons op de nagel maar zorg dat je dit keer de kleuren net andersom hebt dan de eerste keer.

Stap 7: Verwijder de nail art vinyl en de latex. Herhaal deze stappen ook weer op de andere ringvinger nagel. Geef alle nagels nog een mooie laag top coat en je nail art is klaar.


>>Lees ook: Abstracte ‘V’ Nail Art<<

Wat vind jij van deze ombre gradiënt nail art? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *