Pink Gellac Sparkling Nude

Geplaatst door

Twee week geleden poste ik de Pink Gellac Amorous Red review, hierin liet ik al weten dat ik behoorlijk enthousiast was over dit lakje! Ik kon het daarom ook niet laten om nog een kleurtje te bestellen, en uiteraard heb ik dit lakje ook uitgebreid getest voor jullie. De 254 Sparkling Nude.

Pink Gellac Sparkling Nude 15ml €15,00 €11,00

Pink Gellac Sparkling Nude is een prachtige licht roze lakje bom vol glitters in goud en holo. Door de gouden glitters krijgt het lakje een mooie nude tint, maar zodra je er een lampje opzet komen de holografische glitters het hele lakje overnemen en krijgt het weer een roze tint.

Het lakje was een stuk dikker dan de Amorous red, nadat ik het lakje een tijdje onder de warme kraan heb gehouden was het lakje iets dunner waardoor het makkelijker aan te brengen was. Het lakje dekt in 2 tot 3 lagen maar kan ook gebruikt worden over een basiskleur. Hou er rekening mee dat het een gel lakje is en je dus wel een UV/LED lamp nodig hebt.

Ik vind dit een prachtig kleurtje die zowel geschikt is voor een speciale gelegenheid als voor het dagelijks leven. Het lakje blijft goed en lang zitten en droogt dankzij de lamp in een paar seconden. Dat het lakje dik was vond ik het enige min puntje.

Op de site/app van Pink Gellac vind je een heleboel tips om de nagellak aan te brengen en te zorgen dat het zo lang en mooi mogelijk blijft zitten.

Pink Gellac Sparkling Nude 15ml €15,00 €11,00


>>Lees ook: Pink Gellac Amorous Red<<

Wat is jouw favoriete Pink Gellac Kleurtje? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *