Panterprint Nail Art

Geplaatst door

De panterprint komt en gaat in de mode, nu zul je de panter print weer veel voorbij zien komen. In eerste instantie kan je het een tikkeltje ordinair vinden maar als je de panterprint combineert met effen kleding, kan het ook zeker heel stoer en casual! Het leuke aan een panter print design op je nagels is dat je er alle kanten mee op kan, combineren met verschillende kleuren, vormen, alle vingers of een aantal en noem zo maar op! Pinterest staat vol met leuke voorbeelden voor een tof panter nail design. Ik heb gekozen voor een panter nail art met alleen op de ring vingers een panter design, rood en zwart matcht goed bij een panter printje en daarom heb ik de overige vingers rood en zwart gelakt. Het panter design ziet er lastig uit, maar is heel makkelijk om te maken! Je kan het maken met behulp van een stamping plate of nail vinyls maar ik heb gekozen om het hier uit de losse pols te maken.

Benodigdheden:
– Base coat (essence The Gel Base Coat)
– Nude nagellak (Sally Hansen 640 Totem-ly Yours)
– zwarte nagellak of pen (Izgo Nail Design)
– gouden nagellak of pen (Izgo Nail Design)
– eventueel speld of penseel
– Top Coat (essence The Gel Top Coat)
Overige nagels:
– Rode nagellak (Sally Hansen 474 Can’t Beet Royalty)
– Zwarte nagellak (essence Black is back)
– Nagelstuds (Wish)

Stap 1:
Begin zoals altijd met een basecoat. Lak vervolgens je ringvingers met jouw gekozen basiskleur, ik heb gekozen voor een mooie nude kleur van Sally Hansen. Mijn middelvinger heb ik zwart gelakt en de rest van mijn nagels rood. Laak alles goed drogen voor je door gaat naar stap 2.

Stap 2:
Vervolgens teken je cirkeltjes op je nagels met hier en daar een opening. De cirkeltjes hoeven helemaal niet perfect rond te zijn en speel een beetje met verschillende openingen. vul de lege plekken op met wat zwarte vlekjes. Ik maak mijn design met de nagelpennen van Izgo, deze nagelpennen hebben een heel dun puntje waardoor je heel precies kan werken. Heb je geen nagelpennen, gebruik dan een speld of een dun penseeltje om je design op je nagel te tekenen.

Stap 3:
Als laatste stap vul ik de cirkeltjes met gouden nagellak, ook dit doe ik weer met de nagelpennen van Izgo. De zwarte vlekjes die je hebt gezet als opvulling laat je gewoon zoals ze zijn en hebben geen gouden touch nodig. Op mijn middelvingernagels heb ik een gouden studs geplakt om er één geheel van te maken. De studs komen van Wish.com en die lijm je heel gemakkelijk vast met een drupje top coat of nagellijm. Als alle nagels goed droog zijn breng je nog een top coat aan en klaar is kees!

Een super trendy nail art, waar je zelf alle kanten mee op kan!


>>Lees ook: Vinyls Nail Art<<

Wat vind jij van het panterprint design? Laat het weten hieronder in de reacties!

3 reacties

  1. Pingback: Ibiza Nail Art

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *