Royal Berry Crush Stiletto Kunstnagels

Geplaatst door

Kunstnagels zijn er in allerlei soorten en maten en merken. Ik heb zelf hele zwakke nagels die snel scheuren en breken, daarom ben ik ook gek op kunstnagels! En vind ik het ook heel leuk om verschillende soorten en merken te proberen en mijn mening daarover met jullie te delen. Deze keer ben ik voor de Royal Berry Crush Stiletto kunstnagels gegaan.

Ik heb de Royal Berry Crush Stiletto kunstnagels bij de Coolcat gekocht voor €3,95. Waar en of ze nog te koop zijn weet ik niet, maar ik gok dat je ze bij voordeeldrogisterij.nl of op=op shop nog wel kan vinden.

In de verpakking zitten 2x 12 verschillende maten nageltjes en een flesje nagellijm. De nagels zien eruit alsof ze met magnetische nagellak zijn gelakt, wat een mooie subtile nail art geeft in een mooie donkere rode wijn kleur. Voor je de nagels op je eigen nagels plakt leg je je nageltjes op volgorde. Hoewel er veel keuze is uit maten, zaten er voor een aantal vingers van mij niet de juiste maat tussen. Ik heb uiteindelijk nageltjes gekozen die het dichts in de buurt kwamen van mijn maten, ik wil ze wel helemaal testen natuurlijk.

De nagels hadden best een diepe C curve waardoor ze lastig bleven plakken, maar na lijm, hard aanduwen en nog meer lijm zaten ze toch vast. Aan de nagels zaten hele scherpe plastic puntjes, dus of je de lengte goed vind of niet, vijlen is wel een must bij deze kunstnagels!

Voor mij waren de nagels te lang en te puntig, dus ik heb de nagels geknipt en gevijld tot de lengte die ik fijn vond. De nagels vijlen en knippen ging verbazingwekkend goed, de nagels braken niet, werkten fijn  mee en waren best snel op de gewenste lengte gevijld. Helaas bleven de nagels door de C curve niet lang zitten, en moest ik ze vaak weer vast lijmen.

Oke hoe enthousiast ben ik nu over de  Royal Berry Crush Stiletto kunstnagels? Nou niet heel enthousiast helaas, de kwaliteit van de nageltjes is goed, ze zien er mooi uit, zijn makkelijk te vijlen, maar de maten en vooral de C curve maakte dat mijn enthousiasme daalde. Ik denk als het wel je maat is en ze mooi mee vormen met je eigen nagels dit hele goeie kunstnagels zijn voor een hele lage prijs, want van kwaliteit zijn ze zeker wel! Maar is het niet je maat, of is de C curve te diep, dan raad ik het je niet aan om de Royal Berry Crush Stiletto kunstnagels te kopen.


>>Lees ook: Claire’s Nude Stiletto & Blue Satin Coffin Kunstnagels<<

Heb jij weleens kunstnagels van Royal geprobeerd? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *