Pink Gellac Additional Favorites Box

Geplaatst door

Maak je Pink Gellac Manicure Set compleet met de Additional Favorites Box! Deze box bevat de Pink Gellac favorieten en maakt ieders Pink Gellac stash compleet. Met basecoats, top coat en een exclusieve kleur die alleen verkrijgbaar is in de Additional Favorites Box! Ik mocht deze speciale box ontvangen en testen voor jullie.

Pink Gellac Additional Favorites Box €55,00

Inhoud van de Additional Favorites Box:
– Prep Booster
– Peel Base
– Rubber Base
– Shine
– Gratis Limited Kleur 163 Rockstar Red

Wil je stevige nagels met super goede hechting? De Rubber Base uit deze set is de juiste keuze voor stevige nagels met langdurig resultaat. Deze Rubber Base is ook een goede match als versteviging aan je Peel Base Manicure. Pink Gellac Rubber Base, een waterbestendige base coat met hoge viscositeit. Deze flexibele rubberen base coat geeft extra stevigheid aan slappe broze nagels. De dikkere substantie zorgt voor een mooie egale nagel zonder oneffenheden. Door de duurzame eigenschappen is het gebruik van primer niet noodzakelijk, bij stevige nagels met optimale hechting, waardoor afweken nog sneller gaat. Geniet tot wel 3 weken van je prachtig gelakte nagels met de Rubber Base van Pink Gellac.

Sneller van kleur wisselen? Met de Peel Base verwijder je jouw gellak manicure in een handomdraai. Extra veilig en super easy! en ook nog eens geen Remover nodig! Voor de Pink Gellac Peel Off Base Coat heb je geen Primer nodig en geen LED of UV lamp nodig. De Pink Peel Base droogt aan de lucht. De Pink Gellac Peel Off Base Coat geeft je geen beschadigingen op de nagelplaat, 7+ dagen mooi gelakte nagels / 14+ dagen op teennagels.

Gebruik de Pink Peel Base samen met de Pink Prep Booster om langer te genieten van je gellac manicure. De Pink Gellac Prep Booster verwijdert met een dun laagje overtollig vet en vocht uit je nagels, waardoor je gel nagellak veel langer mooi blijft zitten.

De Shine uit deze box voorziet je nagels van een prachtige glans. De UV filter in de Pink Gellac Shine voorkomt mogelijke verkleuring van je gellak manicure tijdens de zomermaanden. Het plakkerig laagje van deze top coat verwijder je gemakkelijk met wat Cleaner.

True legend 163 Rockstar Red heeft een comeback gemaakt en is exclusief verkrijgbaar in deze Additional Favorites! Wil je een uniek kleurtje die niet iedereen heeft? Dan zit je met de 163 Rockstar Red goed.

Deze prachtige rode kleur met subtiele gouden glitters geeft jouw nagels een oogverblindende look. De 163 Rockstar Red is een tijdloze rode gel nagellak en onmisbaar in jouw Pink Gellac collectie.
De Additional Favorites Box wordt geleverd in een prachtige bewaarbox en is het perfecte kado voor de Pink Gellac Fan. Je hebt niet alleen een exclusieve kleur maar je bespaard ook nog eens €20,00! De lakjes kosten los per stuk €15,00 en de Additional Favorites Box met 5 lakjes kost €55,00.

Pink Gellac Additional Favorites Box €55,00


>>Lees ook: Pink Gellac Devotion Collectie<<

Wat is jouw favoriet uit deze box? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *