Pink Gellac Exotic Chaos Collectie

Geplaatst door

5 Intens gepigmenteerde kleuren die perfect aansluiten op de trends van dit seizoen. Van paradijsvogels tot tropische toekans – met de nieuwe Exotic Chaos collectie begeef jij je in een jungle van intens felle zomerse kleuren! Ben jij klaar om op avontuur te gaan? Vier de zomer met de kleuren uit de Exotic Chaos collectie. Ik mocht deze love collectie ontvangen en testen voor jullie, dus laten we snel gaan kijken!


324 Lotus Lila

Fris je nagels op met deze speelse lila tint. Puurheid is het sleutelwoord voor deze kleur, net als de betekenis van de Lotusbloem. Deze tint bevat koele ondertonen en een creamy finish.

De kwastjes zijn zoals we kennen van Pink Gellac; Top! Ik vind de grootte en de ronding van de kwastjes heel fijn en precies werken.

Wat een heerlijke kleur voor het voorjaar! Fris en vrolijk en een fijne bijna pastel tint die het altijd goed zal doen in de voorjaarszon.

Pink Gellac 324 Lotus Lila 15ml €15,00


325 Taffy Pink

Ben je klaar voor een sugar rush? 325 Taffy Pink is een superzoete tint, de perfecte roze tint voor elke huidskleur. Het water loopt je in de mond bij het zien van 325 Taffy Pink!

De lak is niet te dik en niet te dun en brengt daardoor fijn aan. Vind je de lak toch iets te dik? Maak het potje aan de buitenkant dan warm door het bijvoorbeeld onder de warme kraan te houden, zo wordt de lak wat dunner.

Pink Gellac 325 Taffy Pink 15ml €15,00


326 Chaotic Pink

Geniet van de zon en houd je favoriete zomerdrankje vast terwijl je 326 Chaotic Pink op je nagels draagt. Vind rust in de chaos met deze levendige roze tint.

blabla

Een geweldig knal roze lakje, op de foto lastig vast te leggen maar het lakje is bijna neon roze te noemen. Een heerlijke kleur voor de zomer of voor een feestje als je het mij vraagt!

Pink Gellac 326 Chaotic Pink 15ml €15,00


327 Mandarin Orange

Wat is er nu lekkerder dan sappig fruit op een warme zomerdag? 327 Mandarin Orange bevat warme ondertonen en is een echte favoriet als het gaat om zonnige tinten.

De flesjes bevatten allemaal 15ml, en grootte hoeveelheid waar je dan ook heel lang mee vooruit kunt!

Hoewel ik oranje eigenlijk alleen op koningsdag draag heeft dit lakje mij toch verrast. Door de warme ondertoon vond ik de kleur heel mooi en helemaal niet zo flets als ik gedacht had. Zeker een mooie kleur voor het voorjaar maar ook zeker ideaal om een nail art mee te creëren.

Pink Gellac 327 Mandarin Orange 15ml €15,00


328 Iris Purple

Vernoemd naar de felgekleurde bloem en de godin van de regenboog, 328 Iris Purple is mysterieus en opvallend tegelijk! Deze tint bevat koele ondertonen en een creamy finish.

De lakjes hebben alle vijf een geweldige dekking. Slechts één laagje is al voldoende maar een tweede laag is ook geen enkel probleem bij deze lakjes.

Wauw! Een donkere kleur voor het voorjaar is niet makkelijk te vinden, maar here it is! Door de koele ondertoon is dit een heerlijke kleur voor het voorjaar of als detail in je nail art.

Pink Gellac 328 Iris Purple 15ml €15,00


Ik ben ontzettend verrast door de Exotic Chaos Collectie, hoewel ik het op het eerste oog een heftige collectie vond ben ik er van gaan houden toen ik de lakjes eenmaal aanbracht. De kleuren zijn super zomers, vrolijk en feestelijk, je wordt er zelf gelijk vrolijker van. Ook vind ik alle vijf de kleuren perfect om een nail art mee te maken. Wil je alle vijf de kleuren bestellen? Kies dan voor de Exotic Chaos Color Box en ontvang de vijf kleuren in deze prachtige collectie box voor €75,- (klik hier).


>>Lees ook: Pink Gellac Love Affair Collectie<<

Welke kleur uit de Exotic Chaos Collectie is jouw favoriet? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *