Pink Gellac Love Affair Collectie

Geplaatst door

Love Affair collectie: Vijf verleidelijke tinten om verliefd op te worden! Van satijn roze tot een frisse jade kleur. Dit is dé trend voor op jouw nagels. Ontdek nu de zachte kleuren uit de Love Affair collectie op pinkgellac.nl.
Ik mocht deze love collectie ontvangen en testen voor jullie, dus laten we snel gaan kijken!


319 Decent White

Zacht en verfrissend. 319 Decent White is een gedempte witte tint met een koele, grijze ondertoon. Ga voor een flawless look met 319 Decent White.

De lak is niet te dik en niet te dun, hierdoor brengt de lak fijn aan en heeft het een geweldige dekking.

Wat een mooi kleurtje is dit! Ik ben dol op lichte kleuren in het voorjaar. De groen/grijze ondertoon maakt dit lakje echt uniek en niet alleen perfect voor het voorjaar maar ook zeker voor een nail art.

Pink Gellac 319 Decent White 15ml €15,00 


320 Powder Pink

Een vleugje roze: 320 Powder Pink is een zachte tint met een creamy finish. Ga als echte romanticus voor dé sweetheart look met 320 Powder Pink.

Ik ben dol op de kwastjes van Pink Gellac! door de platten kanten en de bolling aan de onderkant breng je de lak gemakkelijk heel nauwkeurig aan op de nagel. Het kwastje vormt als het ware mee met je nagel.

Een prachtig zoet licht roze lakje met een creamy finish. De 320 Powder Pink geeft je nagels een lieve tevens frisse look. Echt een casual lakje die perfect matcht met elke outfit.

Pink Gellac 320 Powder Pink 15ml €15,00


321 Satin Pink

Liefde op het eerste gezicht! Deze kleur bevat gouden pearl shimmers die ons doen denken aan zachte, satijnen lakens. Bereid je voor op je nieuwe crush: 321 Satin Pink.

In dit mooie zacht roze kleurtje zijn de gouden shimmers volop aanwezig. Beweeg de lak in het licht en je ziet de shimmers bewegen, ik kan alleen maar verliefd blijven staren.

En een nieuwe crush is dit zeker van mij geworden! Wat een prachtige kleur, de gouden shimmers maken het lakje net even wat specialer en komen mooi naar voren in de zon. Love it!

Pink Gellac 321 Satin Pink 15ml €15,00


322 Sparkle Peach

Laat je nagels dit seizoen schitteren met 322 Sparkle Peach. Een zoete tint, vol met witte pearl shimmers: Hello romantic nails!

Een echte peach kleur maar door de shimmers super uniek. Een fijne warme toch zoete kleur die erg fijn aanbrengt.

Deze kleur mocht echt niet ontbreken in deze collectie. Een super mooie kleur die ik zeker veel ga dragen. Spoiler alert: Komende woensdag komt er een peach nail art online met onder andere dit lekkere kleurtje, stay tuned!

Pink Gellac 322 Sparkle Peach 15ml €15,00


323 Gentle Jade

Gentle Jade is de frisse bries in jouw collectie. Draag deze musthave tint op jouw vinger- en teennagels: 323 Gentle Jade is dé kleur van dit zomerseizoen.

De lakjes dekken alle vijf heel goed en brengen erg fijn aan. Ook de kleuren matchen heel goed met elkaar maar zijn individueel ook ijzersterk. Een top voorjaarscollectie als je het mij vraagt.

Hoewel ik vaak niet heel enthousiast word van groene nagellak heeft de 323 Gentse Jade mij verrast! Wat een mooie groene kleur! De kleur neigt naar mint groen maar heeft een warme ondertoon. I’m in love.

Pink Gellac 323 Gentle Jade 15ml €15,00


De Love Affair collectie bevat romantische, dromerige tinten met creamy én shimmer finishes! Liefde op het eerste gezicht! Wil je alle vijf de kleuren bestellen? Kies dan voor de Love Affair Color Box en ontvang de vijf kleuren in deze prachtige collectie box voor €75,- (klik hier).


>>Lees ook: Pink Gellac Rubber Base Cover<<

Welke kleur uit de Love Affair Collectie is jouw favoriet? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *