Pink Gellac Nail Art Tools

Geplaatst door

Pink Gellac stuurde mij iets ge-wel-digs op: de Pink Gellac Nail Art Tools! vier geweldige penselen, een dotting-tool, een palette en een nail wipes recyclebare dispenser. De Pink Gellac Nail Art Tools zijn verkrijgbaar bij de Color Boutique in Leidschendam en op PinkGellac.nl. De Nail Wipes Dispenser is ook online verkrijgbaar via pinkgellac.nl. Ik heb alle producten uitgeprobeerd en gefotografeerd voor jullie dus laten we snel gaan kijken.


Nail Art Palette

Verzamel jouw gellak kleuren op één plek met de Nail Art Palette. Een prachtige metalen palette met kuiltjes waar je je gellak in kan doen, kan mengen en gemakkelijk weer schoon kunt maken. Ideaal om de perfecte kleur te creëren voor jouw nail art of om alle benodigde kleuren bij de hand te hebben als je een nail art maakt, zonder constant potjes open en dicht te moeten draaien of een kleur in een ander potje te knoeien. 

Pink Gellac Nail Art Palette €10,00


Dotting-tool

Dé must have voor elke Nail Art lover: Met de Dotting Tool zet je gemakkelijk stipjes. Beide kanten van de Dotting Tool zijn voorzien van een bolvormig uiteinde, zodat je in een handomdraai aan het werk kan met verschillende formaten. De ene kant heeft een wat groter rondje voor grotere stippen en de andere kant een smal rondje voor de kleinste stippen. Een ideale tool en zeker de basis kwa benodigdheden als je aan nail art wil beginnen. 

Pink Gellac Dotting Tool €10,00


Detail Brush

Picasso op je nagels? Creëer strakke, dunne lijnen met de Detail Brush. Zo kun je gedetailleerde designs moeiteloos aanbrengen op je nagels. De Detail Brush heeft een gebogen kop en loopt heel dun uit. Door de gebogen kop kun je goed zien wat je doet zonder dat je hand ervoor zit. 

Pink Gellac Detail Brush €10,00


Flat Brush

De Flat Brush is perfect voor het opvullen en inkleuren van grotere vlakken en het zetten van strakke, brede lijnen, maar ook voor de one-stroke techniek. Door de platte vorm kan je niet alleen brede lijnen zetten maar je kan de kwast ook een kwartslag draaien of rechtop zetten voor dunne rechte lijnen.

Pink Gellac Flat Brush €10,00


Fan Brush

Met de Fan Brush kun je alle kanten op, dunne lijnen aan brengen, gellak met elkaar blenden, spikkels aanbrengen of glitters aanbrengen en overtollige glitters van de vingers af vegen. Een mooie platte brede kwast waar je allerlei kanten mee op kan. 

Pink Gellac Fan Brush €10,00


French Manicure Brush

De French Manicure kwast heeft net als de dotting-tool twee kanten, één kant een dunne punt en één kant een schuinte platte kwast zoals hier op de foto. Met deze twee in één tool kan je gemakkelijk een mooie french manicure aanbrengen zonder vinyls of plakband te moeten gebruiken. Vanaf nu is een klassieke French Manicure of een Color French super gemakkelijk om te creëren! 

Pink Gellac French Manicure Brush  €10,00


Reinig gemakkelijk jouw nagels met de Nail Wipes! Pink Gellac heeft de Nail Wipes in een nieuw jasje gestoken; en de kwaliteit is precies zo gebleven zoals je van Pink Gellac gewend bent! Met de handige recyclebare dispenser kan je gemakkelijk de Nail Wipes van de rol halen. Zo werk je snel en gemakkelijk, mess-free. 

Je zult de tools misschien al wel voorbij hebben zien komen in mijn nail art blogs want ik gebruik de tools zeker vaak, en dat zal ik zeker blijven doen want ze bevallen heel erg goed! Ze werken heel fijn, zijn van goeie kwaliteit en zien er ook nog een heel mooi uit. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!  


>>Lees ook: Pink Gellac Love Affair Collectie<<

Welke tool staat bovenaan jouw wishlist? Laat het weten hieronder in de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *