Pink Gellac Magnificent Collectie

Geplaatst door

Pink Gellac heeft een nieuwe collectie! De Magnificent collectie met 5 trendsettende kleuren welke perfect te combineren zijn met de fashiontrend van dit moment. Van donker paars tot en met een roze nude, deze royale kleuren mogen niet in je collectie ontbreken. Ik heb alle vijf de lakjes uiteraard uitgebreid getest!


283 Rosy Brown

Pink Gellac 283 Rosy Brown is een nude kleur met een bruine ondertoon. Dit is de perfecte kleur voor een classy look. Ook erg goed te gebruiken bij neutrale nail arts want hij laat zich makkelijk mengen!

Het kwastje is, zoals we van Pinkgellac gewend zijn, van goeie kwaliteit en een mooie lichte ronding. 

De 283 Rosy Brown Dekt in één laagje al al brengt makkelijk en precies aan.  

Ik vind dit een prachtig kleurtje! Warm en perfect voor elke gelegenheid.

Pink Gellac 283 Rosy Brown 15ml €15,-


282 Dusky Pink

Pink Gellac 282 Dusky Pink is precies de kleur die de naam omschrijft. Een alledaagse felle diep roze kleur met een warme ondertoon, die overal goed bij staat!

De lak is iets dikker dan normale nagellak, is de lak echt iets te dik voor jou? Hou het gesloten potje dan even onder warm water, zo word de lak iets dunner.

Het lakje heeft een enorm goede dekking en door de ronding van de kwastjes brengt het heel fijn aan. 

Ik vind dit een super vrolijke en feestelijke kleur die ik zeker vaker ga dragen.

Pink Gellac 282 Dusky Pink 15ml €15,-


281 Regal Red

Pink Gellac 281 Regal Red is een fantastische rode gel nagellak kleur. Deze unieke, royale kleur heeft een rijke roze ondertoon. De must have van deze collectie!

De kwastjes van Pink Gellac vind ik heel fijn werken doordat het twee platte kanten heeft en een ronding aan de onderkant waardoor ze mooi meervormen met je nagels.

Het lakje heeft weer een enorme dekking en een prachtige diepe kleur. Ideaal bij elke outfit en een echte eyecatcher. 

Van de kleur raakte ik helemaal positief in de war, de ene keer vind ik het lakje rood en de andere keer weer roze. Een heel bijzonder kleurtje.

Pink Gellac 281 Regal Red 15ml €15,-


280 Desert Lila 

Pink Gellac 280 Desert Lila is een mooie lila kleur met een warme ondertoon. De perfecte kleur voor elk seizoen en niet te opvallend. Als je graag de trends wilt volgen ga dan zeker voor deze kleur.

Ook dit kwastje heeft weer de prachtige ronding, het lakje is niet te dik en niet te dun en brengt daarom ook fijn aan.

De 280 Desert Lila dekt ook weer heel goed en de kleur is om verlieft op te worden!

Ik draag de laatste tijd bijna geen paarse nagellak meer, maar daar komt nu zeker wel verandering in want dit lakje kan ik zeker niet weerstaan. 

Pink Gellac 280 Desert Lila 15ml €15,-


279 Muted Plum

Pink Gellac 279 Muted Plum is een warme, donker paarse kleur. Het is een mysterieuze kleur die je outfit helemaal afmaakt! Deze kleur is ook heel goed te gebruiken voor nail arts.

Het kwastje is net als alle lakjes van goede kwaliteit en het lakje is om in te verdrinken zo mooi diep.

Met slechts één laagje zijn je nagels volledig gedekt. Wil je het lakje nog net even wat donkerder? brengt gerust een tweede laagje aan. 

Een perfect warm lakje voor het najaar. De paarse kleur is donker en heeft een mooie diepte. 

Pink Gellac 279 Muted Plum 15ml €15,-


>>Lees ook: Pink Gellac Starter Set<<

De nagellakjes zijn gel lakjes dus onthoudt dat je een UV/LED lamp nodig hebt om de lak te laten drogen. Op de site van Pink Gellac staat stap voor stap uitgelegd hoe je de lakjes aan moet brengen om ze tot twee weken chip vrij en mooi op je nagels te houden (klik hier). Ook vind je daar nog veel meer tips en tricks en natuurlijk het complete Pink Gellac assortiment. Voor het beste resultaat raad ik aan de Pink Gellac Starter Set aan te schaffen. 

Wat is jouw favoriet van de Magnificent collectie? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *