Preview: Catrice Lente/Zomer 2020

Geplaatst door

Diversiteit in kleur en trends, luxe formules en innovatieve beautyproducten met hoogwaardige ingrediënten. De Catrice update voor de lente/zomer 2020 biedt het allemaal. En natuurlijk gaan wij kijken naar de nieuwste nagel producten van de lente/zomer collectie 2020!


ICONails Gel Lacquer Find Your Perfect „RED“

Kleurtrends komen en gaan, maar één is tijdloos: rood. De ICONails Gel Lacquer find your perfect „RED” – lijn zorgt ervoor dat jij de ideale rode kleur vindt die perfect bij jou past. De bestaande ICONails collectie, die al vier spannende roodtinten bevat, wordt uitgebreid met vier extra tinten. Van warm tot koud tot neutraal, voor elke huidtint is een passende roodtint te vinden.

Adviesprijs €2,99


Pure Nail Polish

De nieuwe PURE Nail Polishes zijn straks verkrijgbaar voor diegenen die niet alleen aandacht besteden aan hun looks, maar het ook fijn vinden als de producten die ze gebruiken natuurlijk zijn. De nagellakken bestaan voor meer dan 70% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder verzorgende granaatappelolie. De vijf subtiele kleuren variëren van rosé en mauve tot roodbruin en geven de nagels een verzorgde, natuurlijke look voor elke gelegenheid. Breng twee dunne laagjes aan en de nagels stralen met een glossy finish.

Adviesprijs €3,99


99% Natural Base Coat & Sleep Proof Top Coat

 

99% Natural Base Coat Meer plezier met fris gelakte nagels – die garantie geeft de nieuwe 99% Natural Base Coat. Gemaakt van 99% natuurlijke ingrediënten bevat de Base Coat maar drie ingrediënten: water, shellac en organische alcohol. Dit beschermt de nagel en zorgt voor een prachtig, glad nageloppervlak dat optimaal voorbereid is op de kleur van jouw keuze. En dit alles zonder die typische nagellakgeur. De Base Coat voorkomt verkleuring van de nagels en verlengt de levensduur van de nagellak. Breng simpelweg een dunne laag aan en laat het drogen.

Adviesprijs €3,59

Sleep Proof Top Coat De dagen dat nagels lakken in de avond resulteert in onaantrekkelijke afdrukken van beddengoed op je nagels zijn voorbij! Dankzij de speciale UV formule laat de nieuwe SLEEP PROOF TOP COAT nagellak extreem snel drogen zonder dat je een UV lamp nodig hebt. Perfect voor elk last-minute gebruik van jouw favoriete nagellak. Bovendien kun jij lekker vroeg naar bed, zonder dat je bang bent voor nagellak fails de volgende ochtend.

Adviesprijs €3,59


>>Lees ook: Preview: Catrice Merry Go Round Limited Edition<<

Wat vind jij van de nieuwe Lente/Zomer Collectie 2020? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *