Pink Gellac Manicure Placemats

Geplaatst door

Onmisbaar in jouw Pink Gellac stash: de nieuwe Manicure Placemat! Voorkom vlekken op jouw tafel en houd al je spullen op 1 plek, met de Pink Gellac anti-slip manicure placemat. Zodra je klaar bent, neem je de Manicure Placemat eenvoudig af en rol je het gemakkelijk op. Ready, set, time to Pink Gellac! 

Pink Gellac Manicure Placemat €10,-

De placemats komen in een mooie kartonnen verpakking waar je de placemat ook weer gemakkelijk in kan opbergen, de placemat is 40x30cm en gemaakt van siliconen. Door de siliconen is de placemat antislip waardoor je al je spullen gemakkelijk op één plek houdt en de placemat heel flexibel is.

De placemat is in twee varianten verkrijgbaar; roze en zwart. Beide met dezelfde fijne eigenschappen maar elk met hun eigen unieke design. Niet alleen alleen houdt de placemat al je mani/pedicure spullen op zijn plek, ook beschermt de placemat jouw tafel en ze zijn ook nog eens gemakkelijk schoon te maken! Maar wist je dat de Manicure Placemat ook een ideale tool is om nail arts mee te maken? Let’s take al look!

Stap 1: Breng een laagje gellak aan top de placemat, iets groter dan de vorm van je nagel.

Stap 2: Breng een andere kleur gellak daarop aan.

Stap 3: Meng de twee kleuren met behulp van een dotting-tool tot je tevreden bent met je patroon. 

Stap 4: Laat je design drogen onder een led/uv lamp.
 

Stap 5: Als je design droog is kan je je design gemakkelijk los peelen van de placemat met behulp van een pincet.

Stap 6: Breng vervolgens een dun laagje top coat aan op je nagel.

Stap 7: Leg je design op je nagel en druk dit zachte aan.

Stap 8: Verwijder overtollige delen met een nagelvijl. Seal eventueel je design nog in met top coat en je nail art is klaar!

Twee super mooie placemats waar je alle kanten mee op kunt. Ik ben super blij met de placemats en ga ze dan ook zeker vaak gebruiken. Het beschermt je tafel, je spullen, gaat lang mee en is makkelijk in gebruik. 

Pink Gellac Manicure Placemat €10,-


>>Lees ook: Pink Gellac Nail Art Tools<<

Voor welke kleur ga jij? Laat het weten hieronder in de reacties! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *