Pink Gellac Nail Recovery

Geplaatst door

Een rustpauze tussen je gellak manicures is essentieel voor sterke, gezonde nagels. De nieuwe Pink Gellac Nail Recovery is een verzachtende herstelkuur om beschadigde- en verzwakte nagels een verzorgende boost te geven. Met deze intensief verzorgende Nail Recovery bescherm je jouw nagels tegen inscheuren, breken en splijten. Ik heb dit mooie product ontvangen van Pink Gellac en getest voor jullie

Pink Gellac Nail Recovery 15ml €15,00

De Nail Recovery is een verzachtende behandeling verrijkt met bamboe-extract. Dit bio-ingrediënt ondersteunt de gezondheid van de nagels, vermindert ribbels en herstelt de natuurlijke glans van de nagels na het gebruik van gel producten. Gezonde nagels groeien beter, scheuren minder snel en zien er glanzend en sterk uit. Dat het gebruik van nagellak en gellac je nagels beschadigd is helaas een feit, daarom is het belangrijk om je nagels af en toe een rust pauze te geven. De Nail Recovery van Pink Gellac is hier een mooie uitkomst in. Je brengt de Nail Recovery aan als een normale nagellak en laat dit in de lucht drogen. De Nail Recovery voelt aan als een normale lak alleen dan met een vleugje olie erin, de nagels zien en voelen er meteen al verzorgt uit en voelen echt een stuk sterker aan na een aantal dagen. 

Gebruiksaanwijzing:
1. Reinig en droog de nagels. 
2. Duw de nagelriemen voorzichtig terug.
3. Breng een eerste laag Nail Recovery dun aan en laat deze 2 minuten drogen aan de lucht.
4. Indien gewenst breng je een tweede dunne laag aan die je weer 2-3 minuten laat drogen.
5. Breng om de 1 tot 3 dagen een extra laag aan.
6. Verwijder de Nail Recovery met de Pink Remover en een Nail Wipe, na 1 week. 
7. Herhaal bovenstaande stappen of laat je nagels weer shinen met een Pink Gellac manicure. 

Let wel op, de Nail Recovery is geen base coat maar een product om tussen de mani/pedicures door aan te brengen. Ik vind dit een heel fijn product die mijn nagels zeker goed konden gebruiken. Het product brengt fijn aan, droogt snel en heeft een mooie glans. Mijn nagels voelen en zien er verzorgder en sterker uit. Ik ga dit product sowieso vaker gebruiken en raad het dan ook zeker aan.

Pink Gellac Nail Recovery 15ml €15,00


>>Lees ook: Pink Gellac Vita Primer & Base<<

Hoevaak geef jij je nagels een rustpauze? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *