Pink Gellac Vita Primer & Base

Geplaatst door
Ga voor een optimale verzorging van je nagels met de nieuwe Vita Set van Pink Gellac. De toevoeging van vitamine B5 en E aan de Vita Primer en Vita Base stimuleert de groei van je natuurlijke nagels en is de perfecte keuze voor broze nagels. Ik mocht de Vita Primer & Base testen voor jullie dus laten we gaan kijken naar mijn beide producten.

Vita Primer

De zuurvrije Vita Primer met gelformule is de eerste vita stap na het zorgvuldig cleanen van de nagels en zorgt voor een superhechting van de gellak aan je natuurlijke nagel. Deze primer met toegevoegd vitamine B5 en E laat zich eenvoudig en precies aanbrengen. Breng de primer aan op de toppen van de nagels en hard deze voor 30 seconden uit onder de LED lamp.

Waar we van primer gewend zijn dat het uit een waterige substantie bestaat is deze primer een echte gellak, hierdoor brengt de primer heel fijn en precies aan en heeft het je nagels bij de eerste laag al een mooie verzorgende dekking. Ik vind dit heel fijn werken en een mooie basis voor de rest van de mani/pedicure.

Pink Gellac Vita Primer 15ml €15,00


Vita Base

Breng vervolgens de Vita Base dun aan welke ook verrijkt is met Vitamine B5 en E. Laat deze verzorgende Base voor 60 seconden uitharden onder de LED lamp. Last van slappe nagels die extra stevigheid kunnen gebruiken? Breng dan gerust een tweede dunne laag Vita Base aan.

De Vita base heeft dezelfde substantie als alle andere basecoats van Pink Gellac, iets wat ze van mij betreft ook zeker niet hoeven te veranderen. De base brengt fijn aan en hecht goed met de Vita Primer. Dat er vitamine in zit wat je nagels helpt te herstellen merk je in eerste instantie niet veel van, de basecoat voelt net als de andere base coat van Pink Gellac. Op lange termijn zul je verbetering moeten zien in je nagels, iets waar ik nu ook nog weinig over kan zeggen maar zeker het proberen waard vind.

Pink Gellac Vita Base 15ml €15,00


>>Lees ook: Pink Gellac Peel Off Base Coat<<

Ga jij de Vita Primer en/of Base bestellen? Laat het weten hieronder in de reacties!

3 reacties

  1. Ik mis eigenlijk je conclusie? De meeste tekst kan ik ook op de website van PG lezen.
    Waarom zou ik dit wel/niet kopen? Wat is de houdbaarheid etc..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *