Pink Gellac Peel Off Base Coat

Geplaatst door
Verwijder je Pink Gellac manicure razendsnel met de nieuwe Pink Peel Base. Extra veilig en super easy! en ook nog eens geen Remover nodig!

Voor de Pink Gellac Peel Off Base Coat heb je geen Primer nodig
en geen LED of UV lamp nodig. De Pink Peel Base droogt aan de lucht.
De Pink Gellac Peel Off Base Coat geeft je g
een beschadigingen op de nagelplaat, 7+ dagen mooi gelakte nagels / 14+ dagen op teennagels en is Zeer geschikt voor tieners van 12 jaar en ouder.
 

De Pink Peel Off Base Coat is gemakkelijk te verwijderen met een Orange Woodstick of met een bokkenpootje. Gebruik de Pink Peel Base samen met de Pink Prep Booster om langer te genieten van je gellac manicure. De Pink Gellac Prep Booster verwijdert met een dun laagje overtollig vet en vocht uit je nagels, waardoor je gel nagellak veel langer mooi blijft. 

De Prep Booster is wat wateriger dan je gewent bent van nagellak, dit kan een beetje gek werken als je het voor het eerst gebruikt maar de Prep Booster werkt meteen en je ziet gelijk de vette laag op je nagels verdwijnen. Gebruik bij vette nagels 2 laagjes Prep Booster.

De Peel Off Base heeft het structuur van normale nagellak en droogt net als normale nagellak aan de lucht. Gebruik een dun laagje Peel Base voor het beste resultaat. Laten we stap voor stap kijken hoe je het beste met de Peel Base werkt. 

 
Stap 1: Ruw de nagels lichtjes met een polijstblok. Reinig je nagels eerst met Pink Cleaner

Stap 2: Breng de Prep Booster aan over de gehele nagelplaat om het vocht uit de nagel te trekken. Dit zorgt voor een optimale hechting van de Pink Peel Base. Wanneer de nagelplaat vetter is, kun je de Prep Booster twee keer aanbrengen.

Stap 3: Breng een dunne laag van de Pink Peel Base aan en laat deze 30 seconden aan de lucht drogen.

Stap 4: Breng een Pink Gellac kleur naar keuze aan en laat deze 1 minuut uitharden in de LED lamp. Breng vervolgens een tweede laag kleurlak aan en laat deze 1 minuut uitharden in de LED lamp.

Stap 5: Breng de Shine/Ultra Shine aan en laat deze 1 minuut uitharden in de LED lamp. (Wanneer je de Shine hebt gebruikt i.p.v. de ultra shine, dien je alleen nog de plaklaag te verwijderen met de Pink Cleaner.)

Stap 6: Wil je de Pink Peel Base weer verwijderen? Neem een bokkenpoot/woodstick en probeer voorzichtig een begin te maken door met de bokkenpoot/woodstick tegen de zijrand van de aangebrachte gellac te duwen. Wanneer er een stukje loslaat, kun je de gellac er eenvoudig af trekken.

Gemakkelijk en snel je gellac verwijderen nog beschadigingen aan je nagels te geven.

Ik ben erg te spreken over de Pink Gellac Peel base! Ik had verwacht dat de gellac snel zou loslaten maar dat was zeker niet het geval! Ook mijn nagelplaat raakte niet beschadigt en de lak was makkelijk te verwijderen. Ik ga de Peel Base zeker vaker gebruiken en zou het dan ook zeker aanraden om te proberen.

Prep Booster 15ml €15,00

Peel Base 15ml €15,00

Set Prep booster 15ml + Peel Base 15ml €30,00  €25,00


>>Lees ook: Pink Gellac Festival Summer Collectie<<

Ga jij de Peel Base bestellen? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *