Pink Gellac Uncovered 6 Collectie

Geplaatst door

De zesde editie van de Pink Gellac Uncovered series: Vijf nieuwe kleuren, geschikt voor elke gelegenheid. Door de hoge pigmentatie zijn de kleuren uit de Uncovered6 collectie perfect om nail arts en designs mee te creëren! De Uncovered6 collectie bevat 5 zomerse neutrale kleuren. Van een prachtige nude tot een koele lila kleur, de nieuwe kleuren passen bij elke outfit en huidtype. Ik mocht deze gave collectie voor jullie testen dus laten we snel gaan kijken!


296 Laced Cream

Pink Gellac 296 Laced Cream is een crèmekleurige gellak met een koele ondertoon. Door de neutrale finish past deze prachtige kleur bij elke zomeroutfit en iedere huidskleur.

Het kwastje werkt heel fijn en de lak dekt heel goed! Éen laagje is al voldoende maar je kan altijd kiezen voor een tweede laag.

De kleur is heel mooi en zacht en neigt naar een warme witte tint.

Ik vind dit een hele mooie kleur! Waar ik eerst bang was dat dit lakje te geel of te milky uit zou vallen bleek dit een perfecte combi van creme en wit te zijn. Een heerlijke frisse kleur voor het voorjaar.

Pink Gellac 296 Laced Cream 15ml €15,00


294 Bridal Beige

Pink Gellac 294 Bridal Beige is een neutrale, zacht beige gellak met een warme ondertoon. Deze romantische kleur is perfect voor een alledaagse look en dekt in 2 lagen.

De kwastje van Pink gellac werken erg fijn voor de bolling aan de ontkent en de twee platte kanten.

Het lakje lijkt veel op de Laced Cream maar dan net iets lichter. Het lakje dekt goed en brengt fijn aan.

Ik was meteen verlieft op dit lakje, de kleur is zo lekker fris en zacht. Een prachtig lakje voor het voorjaar die bij elke outfit gematcht kan worden.

Pink Gellac 294 Bridal Beige 15ml €15,00


298 Porcelain Beige

Pink Gellac 298 Porcelain Beige is een beige gellak met een prachtige creamy finish. Deze kleur dekt in 2 dunne laagjes en past prachtig bij een zongebruinde huid.

Houdt er rekening mee dat gellak wat dikker is dan nagellak, veeg je kwastje dus goed af langs de rand om te voorkomen dat je teveel lak in één keer aan brengt.

Het lakje dekt al in één laag en brengt fijn aan. De beige kleur doet mij (zoals de naam ookal zegt) denken aan klei, ik vind dit een hele bijzondere en mooie kleur.

Een lakje die ik in eerste instantie niet meteen zou kiezen maar toch mijn hart heeft gestolen. De kleur matcht overal goed bij en ziet er verzorgt uit.

Pink Gellac 298 Porcelain Beige 15ml €15,00


297 Lavender Grey

Pink Gellac 297 Lavender Grey is een grijze gel nagellak met een koele lila ondertoon. Dankzij deze ondertoon kun je de kleur het hele jaar dragen. Perfect als je een neutrale look wilt met een speelse twist!

Dit lakje heeft ook een erg goede dekking, om het lakje nog net even wat meer het gel effect te geven kan je een tweede laag aanbrengen.

Een heerlijke frisse kleur die zeker een toevoeging kan zijn aan je collectie. De paarse ondertoon is heel mooi subtiel aanwezig.

Een frisse kleur voor het voorjaar maar ook zeker een mooi lakje om mee te nemen naar het najaar. Een allerdaagse kleur die makkelijk te combineren is met je outfit.

Pink Gellac 297 Lavender Grey 15ml €15,00


295 Sky Grey

Pink Gellac 295 Sky Grey is een grijsblauwe gel nagellak met een creamy finish. Deze kleur heeft een koele ondertoon en is wat stoerder dan de rest van de Uncovered6 collectie.

De kwastjes werken erg fijn, ook de dikte van de gellak vind ik heel fijn werken. Is de lak toch wat te dik? Maak het potje dan even warm tussen je handpalmen of onder de warme kraan.

Het lakje dekt net al de rest van de collectie erg goed. Deze kleur voegt ook echt wat toe aan de Uncovered 6 Collectie, de blauwe tint met de grijze ondertoon maakt het lakje erg speels en fris.

Ik denk dat ik dit lakje zeker veel ga dragen deze zomer. Een heerlijke kleur voor elke dag en elke outfit.

Pink Gellac 295 Sky Grey 15ml €15,00


Mijn mening over de Uncovered 6 Collectie? in één woord top! mooie lichte frisse kleuren die goed te combineren zijn. De collectie bevat vijf mooie lakjes met allemaal hun eigen unieke tint. Niet alleen voor dit voorjaar zijn deze lakjes perfect, maar ze zullen het ook erg goed doen in het najaar.


>>Lees ook: Pink Gellac Felicity Collectie<<

Welke kleur uit deze collectie is jouw favoriet? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *