PJR Care Nagellak

Geplaatst door

PJR Care is een redelijk nieuw nagellak merk, het merk is opgericht in 2018 en is een Nederlands merk. PJR Care is een nagellak-lijn die vrij is van de 10 meest schadelijkste stoffen. Behalve het feit dat PJR Care nagellak en nagelverzorging veel waarde hecht aan de gezondheid van onze gebruikers, hecht JPR Care ook veel waarde aan het milieu en dier om ons heen. Alle producten zijn 100% Vegan, Halal en volledig dierproef vrij.
PJR Care heeft nu 11 nieuwe kleuren toegevoegd aan de huidige collectie. Ik mocht 4 kleuren en een top coat testen voor jullie! Let’s take a look…


It Is Mine

It Is Mine is een prachtig zandkleurig lakje die bij elke outfit en elke gelegenheid past. Een mooi alledaags lakje die heel goed in de huidige nude trend past.

De vernieuwde flesjes zijn voorzien van een speciaal lock systeem, je draait het flesje dicht en op slot door eerst een kwartslag naar links te draaien en daarna naar rechts. Dit klinkt ingewikkelder dan het is. Door het lock systeem is de houdbaarheid nog optimaler waardoor je je nagellak tot het einde optimaal kan gebruiken.

Het lakje geeft een mooie dekking in twee lagen en droogt snel. Over de kwaliteit van de nagellak ben ik erg tevreden.

PJR Care It Is Mine €12,95


Embrace Peace

De Embrace Peace is een rood lakje met een oranje bruine ondertoon. Een opvallend vrolijk kleurtje. Zat van de standaard rode nagellak? Dan is dit een mooie vervanger.

De kwastjes vind ik nog een klein min puntje, ze zijn dun en recht en passen daardoor niet bij de goeie kwaliteit van de nagellak en het flesje. Maar dit is dan ook het enige min puntje wat ik heb kunnen vinden.

De Embrace Peace dekt ook in twee lagen en heeft een mooie glans. Hoewel ik de kleur in het flesje niet direct mijn ding vond vond ik het lakje op mijn nagels toch verassend mooi!

PJR Care Embrace peace €12,95


Full Of Courage

Full Of Courage is een donker paars lakje. Dit vind ik een hele mooie kleur voor het najaar en een ideale kleur voor een nail art of om ombre nagels mee te maken.

De nagellak van JPR Care is niet te dik en niet te dun en brengt daardoor heel fijn aan.

Ook dit lakje dekt weer in twee laagjes. Het lakje heeft een mooie diepe kleur en een mooie glans.

PJR Care Full Of Courage €12,95


Good Enough

Hoewel ik al een hele ruime nagellak collectie heb miste ik nog een mooi donker groene nagellak. En here it is! Een prachtige diepe kleur Die het vooral in het najaar heel goed doet.

Het lakje brengt fijn aan en geeft een mooie diep groene kleur aan je nagels. De nagellak is gemakkelijk te verwijderen met nagellak remover zonder een groene kleur achter te laten in je nagels.

De Good Enough is in twee laagjes zeker goed genoeg. Ook drogen alle lakjes best snel voor ”normale” nagellak.

PJR Care Good Enough €12,95


Mirror Top Coat

Breng de Mirror Top Coat aan over de kleur lak voor een mooie ultra glans. Beschermt de nagellak tegen vervagen en verkleuren en zorgt voor een beschermende laag over de gelakte nagels zodat deze zo lang mogelijk mooi blijven. Tip van PJR Care: Wanneer er na een paar dagen wat krasjes op de lak zitten, maar nog geen echte beschadigingen zijn kan er nog 1 laagje Mirror top coat worden aangebracht om zo de glans van de lak terug te krijgen.


Nagellak zonder top coat^.

nagellak met top coat^

Op de bovenstaande foto’s zie je duidelijk het effect van de Mirror Top Coat. De nagels hebben een mooie glans gekregen en de lak lijkt nog veel luxer waardoor de kleur ook beter uit komt.

PJR Care Mirror Top Coat €9,95

Ondanks dat ik erg te spreken ben over de lakjes en de kwaliteit van de lakjes zijn er twee puntjes ter verbetering. Het eerste puntje heb ik al genoemd en zijn de kwastjes, de nagellak verdiend een beter kwastje. Het tweede puntje is dat de inhoud in ml nergens aangegeven staat, ik gok dat de lakjes allemaal 15 ml bevatten maar die informatie mist nog. Dit zijn twee kleine puntjes die verbeterd kunnen worden, en die kans moeten we PJR Care ook zeker geven want het bedrijf is nog niet heel lang bezig.
Verder niet meer dan lof, de kleuren zijn heel mooi, de dekking is goed en de lak droogt snel. Ook de kwaliteit is zeker niet slecht, de nagellak blijft lang goed zitten en heeft een mooie glans. Ook het lock systeem in de dop ben ik nog niet eerder tegen gekomen en vind ik heel interessant.


>>Lees ook: essence Peel-Off Base Coat<<

Kende jij PJR Care al? Laat het weten hieronder in de reacties!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *