Yves Rocher Go Green Camélia Nacré

Geplaatst door

Trakteer jezelf op een nagellak met middelen afkomstig van biologische bronnen en doe tegelijkertijd iets goeds voor het milieu. Deze nagellak is ontwikkeld op grond van ingrediënten afkomstig uit plantaardige biomassa, zoals Biet, Suikerriet en Hout. Maximale kleur en glans en minder schadelijk voor het milieu!
De formule is verrijkt met Kokosolie en Bamboe-extract. Deze formule geeft dezelfde dekking en glans als de traditionele nagellak van Yves Rocher en blijft ook net zo lang zitten. Verkrijgbaar in 32 kleuren. Ik heb de Yves Rocher Go Green 17 Camélia Nacré getest en geswatcht voor jullie.

breng eerst een laagje base coat aan. Breng vervolgens de Nagellak Go Green met het praktische penseeltje vanaf de nagelriem aan. Voor een langhoudend resultaat en een intensere kleur, breng je nog een tweede laag aan nadat je de eerste laag goed hebt laten drogen. Breng tot slot een laagje Topcoat met geleffect aan.

De kleur vind ik ontzettend mooi, licht roze met een lichte sparkel glans erin. Het penseeltje is plat met een lichte bolling aan de onderkant, dit werkt heel fijn en kun je de nagellak precies mee aanbrengen.

Ik blijf verbaast over de goede dekking van de Yves Rocher lakjes, ik was ergens huiverig of de Go Green collectie wel net zo’n goede dekking en kwaliteit zou hebben maar niets is minder waar. Ik merk geen verschil met de normale nagellak van Yves Rocher en dat is erg positief. Het idee dat de lijn niet schadelijk is voor het milieu en bestaat uit plantaardige ingrediënten vind ik heel fijn en zeker een positieve stap van Yves Rocher.

Yves Rocher Go Green 5ml €6,90 €3,45


>>Lees ook: PJR Care Nagellak<<

Goed nieuws! Je ontvangt nu bij je bestelling GRATIS een duo bikini bag + Camélia Nacrélakje of de Rouge Nacarat!

2 reacties

  1. Ik heb ook nagellak go green aangeschaft. Mooie lak, goed dekkend, maar…met normale nagellakremover vrijwel niet te verwijderen. Is hier een alternatief voor?

    1. O meen je, daar heb ik geen last van. Je kan proberen een watje in nagellak remover te dopen, dat watje op je nagel leggen en daar zilverfolie omheen wikkelen en even goed laten intrekken. Hoop dat je er wat mee kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *