Preview: CATRICE Cosmetics Herfst/Winter 2018

Geplaatst door

Één van mijn favoriete mailtjes kwam weer in mijn mailbox: De nieuwe herfst/winter collectie van Catrice! Hoewel de zomervakantie nog moet beginnen, en we nog niet moeten denken aan regen en warme winter truien, is het toch stiekem wel heel leuk om alvast de nieuwe collectie te kunnen bewonderen. Ik verwacht dat de nieuwe collectie rond september/oktober in de winkels komt te liggen.


Nail Lacquer

Deze nagellak biedt een perfecte gelglanzende finish en maximale houdbaarheid. De GLOSS SEAL’RTM technologie en de formule die is verrijkt met acai olie zorgen voor ongekende hoogglans effecten. Verkrijgbaar in 10 nieuwe fashionkleuren met trendy effecten.
Consumentenadviesprijs € 2,99


#PeelOff Glam Easy To Remove Effect Nail Polish

Shine bright like a diamond! Innovatieve nagellak in coole tinten met glittereffect. Breng twee laagjes aan, laat drogen en geniet van je sprankelende nagels! De nagellak verwijder je snel en gemakkelijk zónder nagellakremover. Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren.
Consumentenadviesprijs € 3,59.


Ik ben super enthousiast over de nieuwe collectie! Hoewel er dit keer niet veel nagelproducten bij zitten vind ik de #PeelOff Glam Easy To Remove Effect Nail Polish lijn echt een top nieuwkomer! Glitterlak is vaak erg lastig om van je nagels af te krijgen, dus ik ben erg benieuwd hoe makkelijk het gaat met het peeloff effect erin.

>>Lees ook: Nagel Trends Voorjaar 2018<<

Wat vind jij van de nieuwe najaars collectie van Catrice? Laat het weten hieronder in de reacties!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *